Japanin Mustang

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja astro 350, 29.4.2007.

  1. MiniMustang

    MiniMustang Gearhead

    Kuvassa oleva auto on tuo keskustelussa mainittu vuosimallin 77 lb celica.

    http://www.opel6070club.com/OldTimer/imagepages/image57.html

    Auto on muuten maalattu .. he he .. mustangin värikartasta poimitulla Grabber Green värillä. Joskus Utin kisoissa oli ajamassa samanvärinen mustang celican ollessa parkkipaikalla. Harmi kun eivät sattuneet samaan kuvaan, olisi ollut varmasti hauska näky.
     
  2. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    yksi candypunainen -77 kaverillani omistuksessa jo pitkälti toistakymmentä vuotta. siis täällä etelä-pojammaalla. on se vaan hiano.
     
  3. cj-simo

    cj-simo 1st gear

    jep,itse näin myös mustang/toyota celican näköis mallin 90 luvun loppupuolella savossa puumalan keskussa suht hienossa alkuperäis kunnossa.
     
  4. Elevator

    Elevator 1st gear

    enemmän tosta keulasta tulee mieleen 70, 71 cyclone gt ku musse, perä onkin sitten se toinen tarina. Komee pirssi, vois vaikka ruveta harkitsee japanilaisten harrastamista :poff:
     

Kerro tästä muillekin!