-02 neon räkäsi toosa öljyt mittatikun putkesta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Lerssi, 1.5.2011.

 1. Lerssi

  Lerssi Gearhead

  tommonen ei varmaan oo ihan normaalia edes moparille? kaverin emännän auto kyseessä enkä yksityskohtia moisesta episodista tiedä mut oireet oli kuulemma noi. veto loppu kesken matkan. hyviä arvauksia kuunnellaan.
   
 2. Hai

  Hai Double Gearhead

 3. olliola

  olliola 1st gear

  emännän neonissa kanssa sekos nesteet syylärissä mut pari kertaa laatikkoa huuhdeltiin öljyllä niin ei se loota sentään hajonnu.siihen on olemassa kestävämpi syyläri.
   
 4. Lerssi

  Lerssi Gearhead

  ei ollu puurot ja vellit sekasi. öljyt on kirkkaat ja sitä on riittävästi. pakkia ei ees yritä päälle mut eteenpäin on hivenen yritystä. tosin ihme kohinaa se pitää. uusia arvauksia kuunnellaan. vai käskenkö pistään kannen kiinni ku omaiset on nähny?
   
 5. Hai

  Hai Double Gearhead

  OK,
  Kohinaa ajossa, vai aina myös paikallaan?
  Jos myös paikallaan ja muuttuu kierrosten noustua, niin silloin veikkaan turbiinia.

  Mites, jos "lypsää" autostickistä 3:sen päälle, niin saako liikkumaan?
  Jos silloin liikkuu, niin veikkaan ekan planeetan hajoamista.
   
 6. Lerssi

  Lerssi Gearhead

  en tohtinu lähtee koeajolle. kohina kuulu vaan vaihde päällä. mutta taitaa olla jo selvää ettei moisen korjaaminen oo mikään näytäs tänne homma. tais sysleri päästä kuusankoskelle.
   
 7. Hai

  Hai Double Gearhead

  Mitä raato maksaa?
  Saattais olla kiinnostusta. Heitä YVtä.
   

Kerro tästä muillekin!