03 Silverado hidas neliveto jäi päälle!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Akseli von Gardan, 15.7.2011.

  1. WTF , hidas nelikko jäi päälle , kojetaulun valintakytkimiä painaessa jää vilkuttelemaan muttei vaihda pois hitaalta nelikolta.

    Onko mekaaninen jumitus jakolaatikossa vai voisko liittyä mittaristo-vikaan eli vaihteenosoitin merkkivalo toimii satunnaisesti , eli onko tuon vaihteen asentotunnistimen / mittaristolle tulevan tiedon takana lukituksia ?

    Per..e olin lähössä kotipihasta yönselkään mutta takas piti kääntyä kun ei kehtaa hitaalla nelikolla jyrryttää sataa kilometriä :odroll:

    Eli kyseessä 03 2500 hd alustainen pickup , allison laatikko ja vortec bensakone.
     
  2. Jaha , tää oli taas näitä...

    Aamulla hyppäsin autoon ja ajattelin vielä kokeilla ennen enempiä purkutoimenpiteitä ja kuin taikaiskusta oli vaihteenosoitin herännyt eloon ja myös nelikko kytkeytyi pois ongelmitta!

    Yöllä vaikka mitä teki niin ei kun ei....

    Eli joku sähköinen lukitus tieto kulkee tuon mittariston kautta tietokoneelle ja estää poiskytkennän?

    Tai sit sitä ei vaan huvittanu yöllä ulkomaille lähteä !

    No taas mennään....
     

Kerro tästä muillekin!