07-vanin ilmastointi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja voittol, 14.7.2014.

 1. voittol

  voittol 2nd gear

  Mitä kannattas tehdä ,ilmastoinnille , kun viime kesänä se täytettiin sellillä kylmä-aineella (?) jonka jälkeen loppukesän toimi , nyt taasen mykkänä eli vuotanee jostain , autossa myös toinen ilmastointi (?) ohjaamon päällä jota en ole osannut käyttää , eli täytetäänkö vai rempataanko ja kuka olisi hyvä näitä korjaamaan , ei haittaa remppaajan kotopaikka , jossei nyt ihan Utsjoella tai helsinkissä ole !
   
 2. sibe70

  sibe70 Gearhead

  Eli typellä vuodon haku ja korjaus, yleensä lisähöyrystin on kytketty alkup. laitteeseen ja asiansa osaava paja osaa tarkistaa myös sen toiminnan.

  Tai sit Tampereelle ;-)
   
 3. voittol

  voittol 2nd gear

  Jaa niin Lumikko firmaan ? no sitä harkitaan mitähän moinen lysti voisi enimmillään kustantaa , eihän sitä näin etänä tietty oikeen osaa arvata , mutta osais tietää kannattaako tänä kesänä haaveilla vai vasta talven säästämisen jälkeen ?
   
 4. sibe70

  sibe70 Gearhead

  Jep, eli Lumikko Huoltopalvelut,Tampere (Autokylmä).

  Vuodon haku / vian haku ja korjausarvio 50e, siitä on hyvä lähtee liikenteeseen.
   
 5. voittol

  voittol 2nd gear

  Nyt kävimmä Lumikossa , viikko takaperin ja kuntoon tuli , hyvä palvelu , siis Hervannassa.
   

Kerro tästä muillekin!