-09 dodge challenger pitkät valot "välkkyy"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Incidious, 25.9.2019.

 1. Incidious

  Incidious 3rd gear

  Autossa oli alunperin niin viritykset koko etuvalot että otin ne pois ja tilasin ebaystä projektori mallin halogeeni valot ja näissä nykyisissä pitkät on toteutettu samasta projektorista mutta pitkät päälle laittessa läppä siityy ja tekee erilaisen valokuvion. Mutta ongelma on siitä että auto käynnissä ollessaan pitkien läpät räpättää ehkä 10krt sekunnissa päällepoispäällepois ja valo selvästi myös himmenee. Jos auto ei ole käynnissä vaan pelkästään virrat päällä niin toimii hyvin. Että mitähän nyt vattua?
   
 2. Muurahainen

  Muurahainen Gearhead

  Ajeleekohan taustalla jotain pulssia lamppujen testausta varten?
  Vai onkohan kyseessä jokin alennetun jännitteen päiväajovalo härdelli?
   
 3. Ck

  Ck Gearhead

  Ohjainlaite ei tunnista pitkien polttimoa ja katkaisee virtoja. Vaihda alkuperäiset umpiot. Tai laita pitkien johtoon vastus tai esim 21w polttimo johdon väliin ja kokeile uusiks.
   

Kerro tästä muillekin!