1:43 mallien toimittajia Suomessa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja 4dFunClub, 8.12.2003.

  1. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Etsiskelen ´63 vetten tai ´63 Continentalin (miel. jälkimmäinen) pienoismallia, mieluusti juuri tuollainen 1:43 tai muu valmis auto, ei siis koottavaa. Äkkiselauksella en löytänyt Kasista ja Moblasta yhtään myyjää. Olisiko antaa yhteystietoja? Kennedy-Lincolnista näkyy ainakin olevan malli, onko stretchaamattomista?

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 4dFunClub 2003-12-08 17:19 ]</font>
     
  2. platuart

    platuart Gearhead

    http://www.modeltoys.net

    elikkä Collectors Model Toys Pietarsaaresta, taitaa olla Suomen laajimmat valikoimat ja aina myymässä isoimmissa tapahtumissa ja joskus vähän pienemmissäkin.
     
  3. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    No, siellähän niitä. Limo laitettu tilaukseen ja pitäis tulla perille vielä ennen juhlakalun merkkipäivää. Kiitokset. Tällä kertaa onneksi oli aika kallis. Eihän sitä tasavuosien sankarille kahden euron Majorettea kehtaa ostaa.
     
  4. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Löytääkö kukaan Chevy Vanin pienoismallia? Pitäis olla n. -90 mallinen.
     
  6. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Collectors Model Toyssilla näkyi olevan ainakin Charlies Angels Chevy Van, Gorgin 1/18, vuosimallia ei ollut mainittu.
     

Kerro tästä muillekin!