1.6 diesel vw caddy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja spychobilly, 25.2.2010.

  1. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    onkos nuista millaisia kokemuksia? vm86-ylös päin-malli caddy
    samat koneet kait muissakin vw malleissa?! :eek:
    käyttöauton virkaan tulis tuollainen toimittamaan... :odroll:
     
  2. ursus2

    ursus2 Gearhead

    Konehan kestää kunhan lämmöt pysyy aisoissa,vaparissa tuskin ongelma.Oma pasaati oli rengastettu 500tkm:kohdalla ja meno jatkui.Ainettahan tuo ei pahasti vie,pasaatissa oli jotain 6.5l sadalle keskikulutus.
    Varaosat tuon ikäisiin volsuihin ei maksa juuri mitään,halpaa ajoa.
     
  3. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    [​IMG]

    saa nuistakin ihan mukiin menevän näköisiä 8)
     
  4. Aako

    Aako 1st gear

    Lahojahan tuppaavat olemaan, että kannattaa varsinkin se lavan alusta perkata aika tarkoin, takapyöränkotelot, helmat yms..
     
  5. jylhä

    jylhä 1st gear

    Jonkun satatonnia tuommoisella tullu ajettua. Moottori kestää puoli miljoonaa helposti jos vaan pidetään huolta. Jarrut on polkuauton tasolla, ja sähkövehkeet polkupyörän. Iskunvaimentajatkin tuppaa lahoomaan jousilautasistaan. Vanhemmiten haisee pahalta ja sisätiloiltaan kirotun ahdas. Mutta lavalle mahtuu ja halvalla kukee. Myös varaosien toimitus esim. motonetistä oli halpaa ainakin 5vuotta sitten vielä.
     
  6. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Mulla on ollu kolome tuommosta ajossa. Kaks omaa, ja yks lainapeli. Vuosmallit ´83, ´87 ja ´89. Ei oo mittään autoo nuin halapa pittää, ja nuin vittumaista ajjaa :lol: Jos jaksaa peltiä ostaa ja täpätä kiinni, niin mikä siinä kun ajaa menemään ja muistaa joskus huoltaakkin.
     
  7. Jape105

    Jape105 Gearhead

    Ja herkin paikka on se lavan jatkopala SUOMEA varten mutta sen saa nykyään lyhentää.
     
  8. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Tänään pitäis käydä kotiin hakemassa tuo mun entinen ´89, siitä olöi antautunu jakopää pakkasessa. Hihnanvaihtoon olis vielä ollumatkaa liki 30tkm, mutta jo ehkä turhan monta vuotta...
     
  9. hara64

    hara64 1st gear

  10. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Oletko ihan varma? Jos auto on tuotu 0% autoverolla pakuna, niin kun lyhennät ja jäät kiinni.. Tulee kallis lasku auton hintaan nähden. Se vero, joka mätkäistään kun on se sama, joka "olisi pitänyt maksaa" auton tuontivuonna x.

    Taas jos tuot ulkomailta moisen nykysäännöstöllä, niin se saa jäädä lyhytlavaiseksi. Nämä ovat niitä Suomierikoisuuksia. Nythän lavakatteet ovat sallittuja ihan 1:1 samanlaisessa vanhassa pikkarissa, kun auto on tuotu nyt käytettynä uusien verosäännösten mukaan. Vastaavaan Suomiautoon, kun taas ruuvaa lavakatteen, lankeaa veretseisauttava muinaisen tuontihetken autovero.

    Jännää.. Mutta ikävän totta Suomessa anno 2010.
     
  11. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    njaa pää menee sekaisin maalle muutosta :odroll: täytyy mietiskellä ny ja polttaa piipulliset :eek: paas hara jotain viestiä yv:nä jos ja KUN sulla jotain aihiota tiedossa 8) hinnan tiedät jo......
     
  12. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    laitoin yv:tä aiheen vierestä. Tai jottai sinnepäi.
     
  13. Digidigi

    Digidigi 1st gear

    Onko kenelläkää tietoa, että saako Caddyyn uusia ovia?
    Oon kysyny paikallisista varaosaliikkeistä, mutta sanovat ettei saa. Myöskään motonetissä ei ole.
     
  14. MJF

    MJF Double Gearhead

    Eipä taija saada koko ovea, alareunan korjauspaloja varmaan saa. Samat ovet on 4-ovisissa ykkös-Golfeissa ja Jetoissa jos se nyt auttaa hakemista.
     
  15. linjari1

    linjari1 1st gear

    kyllä volkkarilta saa tilaamalla uudet ovet,lokasuojat ja takaluukun.muistaakseni oli jotain 400-450€/ketale.oven korjauspalat oli joskus aikanaan loppu kun pellitettiin meidän keksintöä
     
  16. MJF

    MJF Double Gearhead

    Pitäisi näköjään tarkistaa ennen ku rupiaa väittämään mitään :oops: 484e näkyy olevan per puoli marmoritiskillä :)
     
  17. Digidigi

    Digidigi 1st gear

    Marmoritiskillä? Siis tehtaalla vai?
     
  18. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Pittää se ny korjata kuitenki.
     
  19. MJF

    MJF Double Gearhead

    Lähin paikallinen VW-liike.
     
  20. linjari1

    linjari1 1st gear

    ja lavanpohjaan löytyy helppo lääke:tekee niinkuin meidän isäpappa,vanhana telakkahitsarina leikkas mädät pois,korjas palkit ja tekas lavanpohjan vanhoista yksrivisistä lämpöpattereista.on oikea profiili ja ei sitten ihan heti notku! :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!