1-Shot pinstripemaaleille uusi edustaja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja -zzz-, 12.11.2003.

  1. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Wizzzard Mannermaa ja Morrise-Auton Kimi Niemi ovat sopineet 1-Shot -straippivärien myynnin siirtymisestä Morriselle. Tarkoituksena on parantaa maalien saatavuutta suuremmalla valikoimalla ja palvella myös pääkaupunkiseudun maalareita suoraan tiskiltä.

    Myös Mack-siveltimiä tullaan saamaan samasta paikasta. Peksu Wizzz tulee pitämään Mackeja varastossaan ja hänet näet tulevaisuudessakin messuilla 1-Shotin kanssa. Myös ongelmatilanteissa Peksu jeesaa entiseen malliin. Maalien postimyynti hoituu jatkossa vain Morrisesta, Turun seudun asiakkaille Peksu pitää vielä pientä käteisvarastoa. Siveltimet saa postissa entiseen tapaan häneltä.
     
  2. platuart

    platuart Gearhead

    KIVA!
     
  3. herrakani

    herrakani 1st gear

    Hieno homma. Mitäs tuommonen mönjä muuten maksaa? Tossa olikin pensseleitä yhessä paikassa hankin semmosia, mut niitä maaleja piti mun ostaa..
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hyvinhän tuo viivanveto on onnistunut miranolilla,sitä saa paikallisesta rautakaupasta ja edullisemmin.
     
  5. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    aamen brother...hyvä tietää että maalit saa tilata nykyään morrisesta...stripe on!
     
  6. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Kohta niitä saa siis läheltäkin... Ihan jees, suunnitelmissa on vähän ollu että ostais sudin ja maalia ja kokeilis miten viivanveto meikäläiseltä onnistuu...
     
  7. e

    e 3rd gear

    ...vai miranolilla.

    no sillai sitte.
     
  8. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Juu eikä siihen mitään straippipensseliä tarvita, vanhat kouluaikaiset vesivärisiveltimet käy vallan hyvin.. niin ja jos ei oma mielikuvitus tai taidot riitä niin ei sitten kannata mitään ihme starippihihhulivelhhhhoja siihen hommaan palkata, taiteellinen sisarentyttären kaima käy yhtä hyvin, saihan se 8 kuvaamataidostakin viime keväänä... :lol:
     

Kerro tästä muillekin!