1000 ft ?

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja emil knievel, 7.1.2021.

 1. FB236

  FB236 2nd gear

  No mutta jos olet oikein videokuvannut niin eihän siinä sitten voi kellään olla mitään riskiä jarrun kanssa, ei edes ilman varjoa.
   
  Muokattu: 9.1.2021
  Catiska tykkää tästä.
 2. GS

  GS Gearhead

  ...niin, eikä varsinkaan tämän päivän laitteilla.
   
 3. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Joo,eiku topikkakauppaan ja vetelee. niit on kyl tarjolla. Tai vaik sil ponulla edes. Ei siinä, mä en oo koskaan kokenut mitään noista ajamistani radoista vaaralliseks. No, Lasnamäe Kanaalissa kyl totesin et yks lähtö riittää, ei pitoo ja ihimiset koko matkan asvaltin reunan ja kallioleikkauksen välissä. Muuten on noille omille himmeleille riittäny tasasuus, leveys ja jarrutusmatka. Mut ne ovatkin olleet päasiassa katuvehkeitä. En sit tie mikä siin on et yleensä noi parhaat neuvot ja syvimmät rintaäänet kuuluu niltä jotak ei itse rataa kuluta. Mä soisin että kuluttaisivat, on se matka sit mikä hyvänä.
   
 4. hantta

  hantta Gearhead

  Kieltämättä puhun katsojaominaisuudessa, mutta kun katsojat loppuu, loppuu myös muutama virallinen rata, ja olen käynyt kisoissa viidellä vuosikymmenellä, niin jonkinlaisen katsojanäkökulman voin antaa, eli kun laji tuntuu olevan iltapäivälehdistössä suurennuslasin alla, ei riitä, että muutama kuski tuntee autonsa turvalliseksi yli 250 nopeuksissa, kun kaikki sitä eivät ole. Kuten kirjoitin aiemmin, tulee tehon sijaan muut ominaisuudet esille lyhyemmällä matkalla, ja se, että siirryttäisiin 60 ft matkoihin, edes vitsinä, tarkoittaisi se sitä, että taas häipyy katsojat, eli 300,3 m saattaisi olla tulevaisuudessa hyväkin kompromissi1/8 ja 1/4 sijaan ;)
   
 5. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Ne katsojat ovat jo motoparkista häipyneet, ja tuntuu et ei auta vaikka ajattais mailia 500 metrin radalla. Mä oon käynyt ekan kerran Keimolassa 1976, tulleks siit ny sit kuudella vuosikymmenellä, joista viidellä oon ite ajanut. Mut en väitä et se yhtään parmpaa musta tekis arvioomaan sen suhteen mikä jonkun muun kuin kaltaiseni friikin sinne radan varteen tai radalle vetäis. Sit jos niitä visioita on, ni paras asia ois tietysti ryhtyä itse puuhamieheksi ajamaan niitä joko kattojärjestössä tai muuten. Ekana siinä törmää rahaan, ja samoin vikana.
   
  hantta tykkää tästä.
 6. hantta

  hantta Gearhead

  No, rahasta tuskin asia jää kiinni, jos aletaan ajattamaan kaikkia luokkia 1000ft, kun tf sitä jo ajaa?Ja 79 ekat kisat katsojana Räyskälässä ;)
   
 7. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Mut onks se oikeesti joku viisastenkivi? Meil on ajanut viimevuonna vissiin yks TF. Eikä just muita FIA-vehkeitä. Mitens sit noi muut FIA-vehkeet, jos joskus jotain isoo kisaa ajetaan, kerrotaanks niille et tä matka onki nyt 1000ft? Ketä se palvelee, kuka sinne tulee?

  Mut jos raha ei oo ongelma, ni kannattaa mennä sinne toimintaan mukaan visioimaan ja toteuttamaan. Mä voin kertoa, se raha on aina ongelma, se kummittelee joka asiassa edessä, takana, sivuilla, yllä ja alla. Kaikki kulminoituu siihen.
   
  rallikuski ja pile tykkäävät tästä.
 8. hantta

  hantta Gearhead

  Ketjua lukeneena olen tullut tulokseen, että 100 metrin lyhennys kisamatkaan säästää rahaa kilpailun järjestäjältä ja kilpailijalta, keneltä sen lisäksi pitäisi säästää?Oletan, että jos tf: ää varten valokenno on 300,3 m kohdalla, sitä voidaan käyttää myös muissa luokissa, ja huom. en ole vaatimassa mitään sääntömuutoksia, viritän vain keskustelua tulevaisuutta varten, ja turvallisuudesta sen verran, että Euroopassa on viimeisen 50 vuoden aikana samalla matkalla loppunopeudet nousseet uusille sataluvuille ;)
   
  artsiracing tykkää tästä.
 9. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Puhetta toki maailmaan mahtuu. Tekijöiks taitaa olla ruuhkaa vähempi. Jos mä esimerkiks oon ostamassa ittelleni uutta sähköpolkupyörää joka maksaa 4000 euroo, mut lompakos on euroja nolla, ni en mä oikeen saa avattua kuinka suuri säästö on se et mä ostankin kolmen tonnin sähköpyörän. Luulisin itseäni siin vaihees jo sosiaalidemokraatiks.
   
 10. hantta

  hantta Gearhead

  No, mitään täsmävastausta en odottanutkaan, mutta mitä maksaa, kun se valmiina oleva valokenno otetaan käyttöön myös katuvessoilla?
   
 11. josu

  josu Gearhead

  Putki vaan pysähtyy huomattavasti nopeammin kuin koppiauto, viisaammat kertokoon mikä on max vauhti motoparkissa koppiautolle
   
 12. hantta

  hantta Gearhead

  Ja Anita ajaa yli 500 km/h lopareita ;)
   
 13. väsynyt

  väsynyt 3rd gear

  Ai! Motoparkissa:eek:.
   
 14. hantta

  hantta Gearhead

 15. MudMax

  MudMax Gearhead

  Onhan se 1000 jalan aika nytkin aikakortissa 60, 330, 660 ja 1320 jalan ohella.
  Eihän tuossa tarvitse muuta tehdä kuin listata tuloksista järjestys 1000 jalan mukaan, niin saadaan selville kuka on "tonnikunkku".
   
  hantta tykkää tästä.
 16. hantta

  hantta Gearhead

  Ei voi, koska sähköpolkupyöräilijä sanoo, että maksaa ja pitää järjestää :(
   
 17. pile

  pile Gearhead

  Täs ny ku aikansa lyhennellään matkoja niin hetken päästä se on sitte ääripää vastas ja ajetaan vaan palan matkaa alta minuutin.
   
 18. väsynyt

  väsynyt 3rd gear

  Niin tai vaan 60jalkasia!o_O
   
 19. hantta

  hantta Gearhead

  Rehellisesti mie miestä vastaan kävellen, ehkä nuorempi polvi juosten :(
   
 20. Sallitaanko tekonivelet..

  Noin yleisesti tämän ketjun jutuista, niin kyllä mä Aito avioliittoliikkeen ymmärrän, mutta tämä Aito varttimaililiike on kyllä hämmentävä.

  Mulla on popcorneja, joten jatkakaa..
   

Kerro tästä muillekin!