1000hp katuauto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja mickey, 14.10.2017.

 1. jorkat

  jorkat Gearhead

  ot. oon vittuillessani "säädelly" (siis mihinkään oikeasti koskematta) liian rikkaalla olleita motteja sössimällä bensan sekaan e85 jätelientä...
   
 2. jorkat

  jorkat Gearhead

  kerrohan oraakkeli kaikkein tärkein säätönipsu, siis vain yksi aisa....
   
 3. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Kyseinen Ecu oli 2.0 OHC sierrassa vaparissa, boxi oli hanskalokerossa ja siitä hajos jotain oikeesti piirikorilta koko auto piti hinurilla viedä pois. Muu ei auttannu kuin uuden ecun ostaminen ja siihen aikaan noi ei ollu halpoja, takuuta ei tietenkään tollasissa ole koskaan.
   
 4. 401

  401 2nd gear

  Tuo kuullostaa hyvältä..se voi vielä näyttääkin ihan moottorilta kaiken lisäks.
   
 5. Turbiini

  Turbiini Gearhead

 6. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Nyt sotketaan 1000hp katuautokeskustelu, menköön. Juu datan keruu on vaatimus ja toisekseen laitteen myyjän ei tarttisi olla niin ujo, että ainoat tiedot on hinta ja onko varastossa. Yhtä kyselin valmistajalta ulkomailta ja ohjasi mut kotomaan kauppiaalle ja sitten onkin ollut hiljaisempaa.

  Päätin olla ryhtymättä tekemään 24-2 tyyppisiä rattaita itse, joten sytytys saa olla nykyinen Ultima. Mut vekottimen on pystyttävä ajoittamaan sekventiaaliset ruiskutukset oikein. Imusarja läpältä venttiilille on 10cm samoin kun kahden venttiilin välillä joten noi epätasaväliset pian ei saa molemmat samaa annosta jos ei ole oikein ajoitettu.

  Aika hiljasta on ollut mp foorumeilla näistä keskustelu. Pitävät salat ominaan...
   
 7. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Helpoin homma kun ostaa Bugati Veyronin :D
   
 8. Turbiini

  Turbiini Gearhead

  Saattaa se veyronin ostaminen olla se halvinkin tapa lailliseen 1000 hepan katuautoon.

  Tai joku kuorma-auto voinee vielä laillisesti onnistua ilman että joutuu koko trafin henkilökunnan lahjomaan että saa erikoisluvat tehopainosuhteen ylitykseen.
   
  jorkat ja Camino'79 tykkäävät tästä.
 9. josu

  josu Gearhead

  Nyky ruiskuissa riittää ominaisuudet ja lähdöt katukäyttöön vallan hienosti,sen sijaan kannaattaa keskittyä siihen henkilöön/firmaan joka auton sulle säätää ja antaa apua puhelimitse,tämä on asia johonka kannataa kiinnittää huomiota,ei sillä "maailman parhaalla "purkilla mitään tee jos et saa teknistä apua silloin kun tarvitset.
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 10. gm dealer

  gm dealer Gearhead

  Jos aihiolle tarvetta niin tulossa myyntiin Ca:sta tuotu Chevelle -72 4d Sedan.Ilman konetta/laatikkoa (nyt 305+th350) joka myyty.Tätähän on saanut 454 koneella niin paljon parempi aihio ei enää vois olla.
  H:4300€ (ei vielä suomenkilvissä).Puhelimitse lisätietoja.04oo-4201o1

  Laitan tuonne marketinpuolelle ensiviikolla.
   
 11. sbc350

  sbc350 Gearhead

  Mulla lukee otteessa ahtimen ja kampuran hihnapyörän halkaisijat..
   

Kerro tästä muillekin!