11th Big Wheels 13.-15.7.2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Tseiaar, 22.5.2012.

 1. 0132

  0132 Gearhead

  Kovasti elättelen vielä toiveita että pääsis caminolla messiin mutta saapahan nähä pääsekö tuonnekkaan :odroll:

  Jyväskylästä lähtevään letkaan vois liittyä mukaan jos vaan kulkupeli suo
   
 2. supo

  supo Gearhead

  Proetracing starttaa Kuopiosta kalustoineen lauantaina n.klo 8.30.Pääsee pitkästä aikaa Big Wheelsiin kun ei ole kisoja samaan aikaan.Hienosti on kaikenlaista tapahtumaa Pieksänmäelle samaan aikaan eli on koko perheelle omaa juttua.Tervetuloa tutustumaan kalustoon paikanpäälle niin kerron mielellään kalustosta sekä tietysti Drag Race harrastuksesta.Tervetuloa!!!Ps.Perheen pienimmille mahdollisuus istua kilpurissa,päristellä!!Myynnissä myös vielä Team t-paitaa erikoishintaan loput eli kannattaa tulla paikalle.Säävaraus!!
   
 3. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Aiheen ekaa viestiä päivitetty.
   
 4. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Otetaanko letka kasaan??!ABC:lle???
   
 5. Hardhammer

  Hardhammer 1st gear
  Onko tätä "leiriytymis" mahdollisuutta varmisteltu?
   
 6. supo

  supo Gearhead

  Käy silleen että soitan sulle kun itse olen moottoritiellä eli kun laskeudun Kelloniemen rampilta eli ABC:n kohdalla n. klo 8.45 ja meidät saa helposti kiinni kun marssivauhti n.85km/h.
   
 7. fastback65

  fastback65 3rd gear

  Jees, Savonlinnasta tullaan jo huomenna sinnepäin :)
   
 8. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Jep.Pitää aamulla käydä tallin kautta josko siellä olis joku joka lähtis samalla...lähtis siitä viimestään klo8.30.rokrok
   
 9. kurko71

  kurko71 Gearhead

  Tulossa ollaan jos vaan LimeKraisu saa leiman viimeistään huomenna... Joutuu vaan etänä järjestelee juttuja kun ite oon Kuopiossa ja Lime Savonlinnan kupeessa! ;-)
   
 10. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  LaukaaSTA :lol:

  Toivottavasti kuntauudistuksessa meidät liitetään Ä:keen, niin ei tarvitse enää sitten puuttua kotikunnan taivutusmuotoihin. :rotfl:
   
 11. pikkupiru

  pikkupiru Double Gearhead

  monen aikaan varkautelaiset sit ovat päättäneet lähteä, jos yritettäs tunkee samaan letkaan.
   
 12. savoa

  savoa 3rd gear


  jep myös ihran tallilta lähtee letka n.9 pintaan ajelee.."ja matkalla ei ole kusitaukoja" illalla sitten jallua...t:tirehtööri.... :rotfl:
   
 13. vespa68

  vespa68 Gearhead

  Otetaan lähtöajaksi klo 10:00, lähtöpaikka edelleen sama Käpykankaan Teboil.
  Jos hätäisemmät ei malta odottaa, niin menkööt edeltä tunnustelijoiksi. :p
   
 14. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  Huomenna lähetään työntämään kohti Pieksämäkeä! JEEHAA!! Tähdätään siihen, että klo 12 päästään tarttaamaan. Ajellaan Koskenkylän, Kouvola ja Mikkelin kautta. Liittykää "letkaan" & follow our lead!
   
 15. dodge

  dodge Gearhead

  Mopareita lähtee vantaalta heti aamulla tarkoitus olla 12 maissa jo P- mäellä. 8)

  T:pasi
   
 16. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Lauantaina tullaan perheen kera detroitin pakulla Big Wheelsiin!
   
 17. 540cid

  540cid 1st gear

  Vois Varkauden ja lähialueen porukka tulla 9 maissa jo renkaita potkimaan ja kahveelle Teboilille. Ei paljoa puuttuis, uudella tekniikalla ajettu toistaiseks 10metriä, auto on rekisteröimättä, viilausta sieltä täältä. Jos kaikki menee kuin elokuvissa kun noi hoidettava pe 13. päivänä niin sit tuun minäkin. Vaihtoehto B että otan heti aamusta vitutukseen kaljaa ja meen kaverin kyydissä.
   
 18. pikkupiru

  pikkupiru Double Gearhead

  me pörähetään vaille 10 teboilille, aikasemmin ei kuitenkaan keretä vaik kuinka yritettäs. saa nähä saadaanko joroisista muita mukaan.
   
 19. 540cid

  540cid 1st gear

  Onhan se totta kun pitkästä matkasta lähtee tulemaan.. Melkein kannattais jo pe lähtee tulemaan vanhaa tietä pitkin ja olla valvatuksella yötä, tai ainakin ottaa eväät mukaan niin voi pysähtyä tullessa kun ei oo huoltsikoita. .
  Tuosta kun suodattaa huumorin niin ei jää kuin vittuilu jäljelle.. :rotfl:

  Vitsivitsi, tulukee kun kerkiitte.
   
 20. pikkupiru

  pikkupiru Double Gearhead

  vanha viitostie taitaa olla poikki teristen takia. voidaanhan me yrittää sitä kautta. ollaan taas paikallislehes kute pari vuotta sitte ku yritettiin väkisin. viime vuonna meinas olla vaikeuksia jo omalta pihalta pääsy teriskisojen takia. millonkahan ne älyää siirtää viikolla tän kylän pippaloita.
   

Kerro tästä muillekin!