11th Big Wheels 13.-15.7.2012

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Tseiaar, 22.5.2012.

 1. CamZ28aro

  CamZ28aro 1st gear

  TKL:n
   
 2. Zege

  Zege 3rd gear

 3. Antsi

  Antsi 1st gear

  Kiitos loistavasta viikonlopusta minunkin puolestani.Keli oli mainio, pikku kuurot ei haitanneet tahtia. Paraatiajo ei menny ihan ku strömssöössä kun ajeltiin vähän omia polkuja loppupätkällä mutta perille osuttiin ja se on pääasia. Tällä kertaa suoriuduttiin jopa sunnuntain maisemacruisinkiinkin, tosin piti laittaa hallitus ajovuoroon kun meikäläisella tais painaa univelka tai joku sen semmonen silmäluomia...Ensi vuonna taas paikalla.
   
 4. harri60

  harri60 Gearhead

  Tulit eilen vastaan Mikkeli-Lappeenranta tiellä, vähän Mikkelistä etelään. Me oltiin liikenteesä 59 Kaukolla ja 96 Probella.
   
 5. artolainen

  artolainen 3rd gear

  Ihan hyvä meininki joo- Tultiin vaihteeksi paikalle turisteina. Jäi vain ihmetyttämään, mitä V....A nenäpäivä ben siellä häiriköi ja yritti tuputtaa nilkkien ajatuksia roikkumalla ihmisten hihoissa niinkuin romaanikerjäläiset, jotka yritti myydä kaikkea paskaa kullan hinnalla. Viimeksi reppana juoksi karkuun alatalon kanssa kun yritettiin haastatella poikia aiheesta Korruptio. Nilkit menit tietty valittamaan eduskunnan turvapäällikölle että kansalaiset kyselee hankalia.Ihmettelenpä, miksi paikalla oli vain sekoomuksen teltta? tai oikeastaan en ihmettele yhtään. Oma mielipiteeni on että harrastejutut on oma luokkansa ja politiikkaa omansa, eikä niitä pidä sekoittaa keskenään, mutta jos(IF) on pakko hämmentää keitosta niin ei kait ole suuri ongelma avata foorumille politiikka laatikkokin
   
 6. jyrgen

  jyrgen 2nd gear

  Pistäkee lissää kuvia tulemaan
   
 7. Heikki

  Heikki Gearhead

  Tarkennetaan nyt, että Ben Z. oli tapahtumassa paikalla Pieksämäen Kokoomuksen vuokraamalla myyntipaikalla, ei siis meidän Big Wheelsin järjestäjien vieraana tai kutsumana. Itse olin tapahtumassa Big Wheelsin edustajana enkä poliitikkona, se toivottavasti oli sinulle ok vai pitäisikö minunkin olla ensi vuonna kotona?

  Poliitikot tekee harrastukseenkin vaikuttavia päätöksiä ja minusta se on hyvä, että kansanedustajat joskus vierailee alan tapahtumissakin - olipa puolue mikä tahansa ja kävivätpä sitten yleisönä tai alueella olevalla myyntipaikalla. Kun meiltä keväällä useampi puolue tiedusteli osastopaikkaa tapahtuma-alueelta niin asiasta keskusteltiin Big Wheelsin järjestäjien kesken ja todettiin että ei siinäkään ole järkeä että poliitikoille erikseen annettaisiin porttikielto tapahtumaan. Se olisi enemmän kannaotto politiikkaan kuin se ettei asiaan ota sen kummemmin kantaa.

  Mutta josko nyt tässä aiheessa keskusteltaisiin tapahtumasta, autoista sekä harrastuksesta ja jätettäisiin politiikka muualle?
   
 8. Heikki

  Heikki Gearhead

  Eilen illalla kun tehtiin tarkistuslaskentaa ajoneuvoinfolapuista ja rannekkeista niin ajoneuvoja oli alueella lauantaina noin 900 kappaletta. Tänä vuonna moottoripyöriä oli aiempia vuosia vähemmän eli ajoneuvomäärästä aiempaa suurempi osa oli nelipyöräisiä.

  Yleisöä vieraili tapahtumassa ja paraatia seuraamassa yhteensä noin 10.000. Tänä vuonna sateen vuoksi paraatiyleisön määrä oli aiempaa pienempi, mutta toisaalta taas alueella vieraili vastaavasti jonkin verran edellisvuotta enemmän yleisöä.
   
 9. stangrider

  stangrider 3rd gear

  Hyvät oli kekkerit. Suuri kiitos järjestäjille!
  Kuvien odottelijat malttaa vähän, kunhan Tulilanka saa teokset näytille..

  Saisiko palkitut menopelit tänne tiedoksi, kun meni ihan ohi..?
   
 10. T5

  T5 Gearhead

  Keskustelufoorumien kirjoittamattomaan sääntöön kuuluu, että jos vastaus ei ole kahdessa edellisessä postauksessa, ei vastausta ole koko inttersnetsissä? :wink:

   
 11. stangrider

  stangrider 3rd gear

  Kiitos kiitos, täällä oli tarjolla aamulla vaan hyppysähköä, ei kerenny sivua selailla ja taas poks..
   
 12. faikku66

  faikku66 Gearhead

  Kyllä latisti heti tunnelman kun näin tuon KOKOOMUS-TELTAN.Oon seurannu tuota politiikka-/puoluepelleilyä jo yli 30-vuotta ja vuosi vuodelta rupee vaan enemmän potuttamaan tuo toiminta.Ja nyt tullaan jo pilaamaan autotapahtumakin,ei perkule mitä meininkiä.
   
 13. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  Tässä just parhaillaan hitsailen kuvia kasaan :D
   
 14. Scene

  Scene 1st gear

 15. raggar

  raggar 3rd gear

 16. F250

  F250 Gearhead

  Joo hyvä oli taas tapahtuma ja hienoa että puuhahenkilöillä riittää virtaa.
  Kalustomäärä paisuu vuosivuodelta niin että paikka jää pieneksi mutta paikkaa vaihtamalla ei enää kyseessä olisi sama Big Wheels. Eli jos lisää tilaa ei löydy? niin jotain karsintaa tulisi tehdä? Harrasteajoneuvon määritteleminen on vaikea tai lähes mahdoton tehtävä varsinkaan alueen portilla päätettynä. Mutta jos ajoneuvojen omistajat osaisivat karsia etukäteen ja muistaisivat että valmistusmaa (USA) ei tee ajoneuvosta automaattisesti harrastepeliä.
   
 17. mikkis83

  mikkis83 Gearhead

  Minusta on vaan mukava, jotta paikalla muitakin, kuin USA-autoja. Omalla tavallaan positiivinen yllätys Ben Z:n paikalla olo. Tietysti jos ei nykymeno miellytä, ainahan voi jäädä kotiin?

  Mutta minne kaikki hävisi kuin taikaiskusta sieltä CM:n pihalta? Entäpä tuliko se höyryveturi takaisin sieltä jostakin? Parin miekkosen kanssa sitä joku aika odoteltiin, mutta ei sitä vaan missään näkynyt, eikä kuulunut. Nooo, ehkäpä joku toinen kerta.

  Kuvia tulossa, sitten joskus, kunhan löydän kameran jostain jemmasta.

  Ensivuonna taas uudestaan, jos ei kuolo korjaa!
   
 18. pete78

  pete78 Gearhead

  kyllä! jos paikka vaihtuisi niin osa fiiliksestä varmaan katoasi tai ainakin muuttuisi joksikin aikaa. Tuo kun on niin loisto paikka ja keskeisellä paikalla.

  Niin...mihinkä päin tuo nyt sitten voisi laajentua, kaupungintalon piha, toikantien varsi...en tiijä. yks paikka mihin mahtus populaa ja olis puitteetkin jotenkin kunnossa vois olla hiekanpää, siis jos koko tapahtumaa pitäis siirtää. kentälle, uimahallin sekä urheilutalon pihoille mahtuu paljon väkee ja vehkeitä...uimaranta vieressä ja olis kuitenkin suht keskeisellä paikalla.
   
 19. F250

  F250 Gearhead


  Niin... en kyllä kirjoittanut että vain USA-autot ovat harrasteautoja vaan päinvastoin "että valmistusmaa (USA) ei tee ajoneuvosta automaattisesti harrastepeliä"
  Koitan nyt vielä selventää ilman rautalankaa: Kaikki USA:ssa valmistetut autot ei välttämättä ole harrasteautoja eli valmistusmaa ei voi olla peruste harrasteajoneuvon määrittämiseen. En osaa tätä tämän selvemmin sanoa. Eikä kyse ole menon miellyttämisestä vaan jos tilan takia täytyy jotain karsintaa tehdä niin paras olisi jos omistajat tekisivät sen itse.
   
 20. mikkis83

  mikkis83 Gearhead

  Katsohan. On sisälukutaito jäänyt kesälomalle. Sori. Luin nääs just päinvastaista.

  No, nyt niitä kuvia joka tapauksessa. http://s59.photobucket.com/albums/g310/hra_47/BigWheels2012/

  Pahoitteluni vielä.
   

Kerro tästä muillekin!