12th Kouvola Swap & Meet 25.5.2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja arzi, 19.3.2013.

 1. Buickustom

  Buickustom Gearhead

  Kohta itäänpäin lähtö, ensimmäistä kertaa kun on sattunut meidän oma kruisinki aina samalle päivälle. Nyt siirrettiin se kesäkuulle :lol:
  Ei mattamustalla nyt vaan valkoisella avo museoautolla, vaihtelua sekin 8)
   
 2. jariha

  jariha Double Gearhead

  eli sääkin pääset :rotfl: oiskoon pikappi joka ed. viestissä mainittiin :eek:
   
 3. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  FHRA Kouvola Club ry kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita! Hyvä päivä ja murhan komia tapahtuma saatiin taas aikaiseksi.
   
 4. Rockeri

  Rockeri 2nd gear

  Tulipa käytyä taas tuolla ja paljon oli hienoja autoja ja prätkiä paikalla. Ensi vuonna uudestaan!
   
 5. bandit_1

  bandit_1 Gearhead

  kiva oli taas käydä kun tänävuonna ei ollut työ esteenä. hieno keli ja hyvin järjestelyt pelas. ja nippeleitäkin piti taas hankkia. kiitos hienosta tapahtumasta
   
 6. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Oli jälleen hieno happening, kiitos järjestäjille
   
 7. Markuk

  Markuk 2nd gear

  Samat sanat ;)
   
 8. KirsiX

  KirsiX Gearhead

 9. 500 CDV

  500 CDV 1st gear

 10. G20

  G20 Gearhead

  Hyvä tapahtuma taasen, paljon hienoa kalustoa euroista prätkien kautta jenkkirekkoihin ja autoihin. Rompetori on erittäin asiallinen paljon sinne kuuluvaa tavaraa eli osia ja auto aiheista hilua eikä kippoja kappoja ja muusinuijia. HIENO TAPAHTUMA, KIITOS!!! 8)
   
 11. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

 12. SS-454

  SS-454 Gearhead

  Oikein leppoisa Meetinki,hyvähyvä Fhra Kouvola. Paljon tuttuja ja kiitos kuvista. Näkee vähän mitä romutorilta kuuli mutta ei nähnyt.
  Swapissa osaa meni kiitettävästi ja kerrankin paluukuorma oli pienempi.
  Kiitos myös single kauppiaalle joka venytti lähtöään että kerkesin keräämään nipun kotimaisia singlejä jukeboxiin.
  Ja kiitokset Nippeli Tepolle RostOff suihkeesta (toivottavasti tänään jaksat Lahessa) ja Hasun Petelle vetokoukun nupin putsauksessta ja lainasta.
  Make, miten sen täyden Gulf kannun kanto sujui ? Tyhjät kannut sujui kyllä tai ainakin kuvasta (KirsiX) siltä näytti :wink:
  -hema-
   
 13. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Perus duunipäivä kuudesta viiteen ja välissä maittava ruokatauko. Tyhjät ja täydet tynnyrit lentää samassa kaaressa. Silloin meinas väsyttää, kun töissä porasin 15,5 tuntia yhtä soittoa senkkireikiä akkukoneella. Vissiin huono kunto, kun reikiä oli vain 8844 kpl ja 3 kaveriakin oli auttamassa.
  Maanantaina on vielä juhlapäivä, kun vien rahat pankkiin. Sitten alkaa se ikävämpi osuus. Tapahtumasta on myös melkoinen määrä kuluja ja rahurina pitäisi alkaa maksella niitä.
   
 14. Markuk

  Markuk 2nd gear

  Sen kanto sujui hieman oikealle painoitteisesti :wink: Oisi pitänyt ottaa se optima toiseen käteen, jos sen kanssa oisi päässyt ( parempaan ) kuvaan ja ryhtiin, eikä tyhjien kanisterien kanssa tommoiseen diipa daapa kuvaan :odroll: Kuva on hyvä, mutta kuvan sisältö turha :lol:
   
 15. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  No nyt selvis.Siellä on useampi Makee tyyppi kanniskellut tynnyreitä. Ilmankos en löytänyt itseäni kuvagalleriasta. Mikä nyt taasen on ihan hyvä juttu.
   
 16. FinalFins

  FinalFins 3rd gear

 17. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Mahtaako kukaan tietää Ladie´s Choice-voittajan nimeä? Numero 602, Chevy pick-up ´54. Kaikki vihjeet kiinnostaa.
   

Kerro tästä muillekin!