>13.5x35 renkaita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja kpj, 24.1.2011.

  1. kpj

    kpj Gearhead

    Tere, olen ettiskelly tässä entisten kuluneiden renkaiden tilalle uusia, mutta ongelmana on ettei tahdo oikein löytyä. Eli tarve olisi sellaisille vähintään 13.5" leveille renkaille, milellään kuitenkin 14 tai 14.5" leveänä, korkeuden ollessa 35" ja vannekoko 16". Onko kellään sattunut kriteerien mukaisia renkaita vastaan tulemaan, ilman että ne olisivat boggerit. Mutakuviolla vielä menee, muttei kyllä ylilyönnit kuten nuo boggerit, koska enimmäkseen olisi päivittäiseen tieajoon?
    12.5" leveitä löytyy taas joka putkasta, muttei kehtais kesäksi pistää jotain pizzaleikkureita alle, kun joutuu kuiteski talvet kattelee sellaisia auton alla, kun ei suurempiakaan saa...
     

Kerro tästä muillekin!