14-15,6 RoadRocketsMeet, Uusikaarlepyy...viimevuoden kuvat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja ere, 12.6.2013.

 1. ere

  ere Gearhead

  http://public.fotki.com/Rinnewood/event ... ckameet12/


  Nyt tämän vuoden iso tapahtuma pienessä Uudessakaarlepyyssä amerikkalaisten autojen harrastajat on pian täällä. Viime vuoden yleisöennätys, ennätykselliset autot esittelyssä, toisin sanoen täydellinen menestys. Tänä vuonna jälleen kesäkuun puolivälissä suurin auton kokoontuvat klassisia amerikkalaisia autoja ruotsalais Pohjanmaalla, Road Rockets American Car Meeting 2013 järjestetään 14-15.6.
  Tämän vuoden ohjelma on samanlainen kuin viime vuoden onnistuneen tilaisuus. Perjantai-iltana tavanomaisiin cruising ympäri Uusikaarlepyy alkaen kl.20.00 Juthbackan campingilta. Paistamme makkaraa, juodaan kahvia ja ollaan miellyttävässä seurassa.
  Lauantaina on paljon ohjelmaa alkaen aamupäivästä pikkutunneille asti. Autonäyttely alkaa klo 12:00.Osallistumiset Krantz Challenge:iin otetaan vastaan 12:30 ja 14:30 välisenä aikana joten kannattaa olla nopea. :) Itse Krantz Challenge alkaa. 15:00 joka kestää kaksi tuntia. Tämän jälkeen klassinen Burnout show, jossa osallistujat yrittävät polttaa kumia ja yrittää saada yleisö mukaan ja hurraamaan. Burnout Show päättyy palkintojenjakotilaisuudessa. Mutta muuten, päivällä voi kävellä ypäri kattomassa mitä myyjät tarjoaa ja kattoa kaikki niitä hienoja autoja ja moottoripyöriä. Hyppylinna on käytettävissä nuorilla, ja jos nälkä tai jano yllättää, paikanpäältä saa myös ruokaa ja juomaa. Uutta tänä vuonna on, että ne tytöt jotka osallistuvat palkinto jaossa osallistuu myös Miss Krantz Challenge kilpailuun joka valitaan tänä vuonna Rättvikissä Classic Car Week:in aikana.
  Lauantai-illan rock n roll show teltassa joen vieressä alkaa yhdeksän aikaan illalla. Musiikista voi nauttia 1:30 asti yöllä. Bändit tänä vounna koostuu Krantz & Krantz ja toinen bändi, joka ei ole vielä päätetty tätä kirjoitettaessa. Kellonaikoja ovat suunta antavia mutta yritetään pitää niistä kiinni.

  Ei muuta kuin sydämmellisesti tervetuloa vuoden isoin tapahtuma ruotsinkielisessä Pohjanmaalla American Car Meetingiin 2013.
   
 2. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Re: 14-15,6 RoadRocketsMeet, Uusikaarlepyy...viimevuoden kuv

  Tänks Ere! Ihmettelinkin että ihme piikki kävijätilastoissa ennenkuin kerkesin itse linkittää kuvia.. ;) Ja tuon googlen kääntäjän kanssa ei parane alkaa vänkäämään.... :D
  Perjantai-illan cruisingilla alkaa homma, ja lauantaina jatkuu ulkoilmanäyttely hienossa paikassa.
  Danny T & The Sirens (Fin) ja Kranz&Kranz (Swe) näyttäis olevan lauantai-illan esiintyjälistalla.
  Yleensä ollaan totuttu loistokeliin kyseisen häppeningin yhteydessä joten toivotaan että perinne jatkuu.
  Ohjelman puolesta melko kattava koko viikonlopun menovinkki kaikille mottipäille! :)
   
 3. starcraft

  starcraft Gearhead

 4. rekkamies

  rekkamies 3rd gear

  Re: 14-15,6 RoadRocketsMeet, Uusikaarlepyy...viimevuoden kuv

  Tää oli hieno tapahtuma vaikka en ymmärtänyt sanaakaan mitä puhuttiin :D
   
 5. 67Camaro

  67Camaro 1st gear

Kerro tästä muillekin!