15 vuotis juhlapaidat.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vantaan Harrasteautot ry', aloittaja ruuvari, 13.9.2004.

  1. ruuvari

    ruuvari 2nd gear

    Kerhon 15 vuotis juhlapaidat ovat jaossa kaikille maksaneille jäsenille. Paidan voi hakea kerho-illoista tai vantaan cruisingeista. Hae omasi. Yksi per nuppi. Olkaa nopeita, joitain kokoja ei ole kuin pari kappaletta.
     
  2. ruuvari

    ruuvari 2nd gear

    Käykää nyt ihmeessä hakemassa 15 juhlavuosipaitanne pois. Paidat ovat saatavissa kerho-illoista. jJos joku haluaa voin tuoda paidat myös pikkujouluihin. Muutamia kerhohuppareita on vielä jäljellä. ostakaa omanne. samoin kerhopaitoja riittää vielä.
     
  3. ruuvari

    ruuvari 2nd gear

    Älkää enää hakeko 15-vuotin juhlapaitaanne. Teimme hallituksen kokouksessa yksimielisen päätöksen, myymme loput paidat bilerahaston kartuttamiseksi. 15-vuotis juhlapaita nyt myytävänä! Paitaan on painettu Platun maalama rodin kuva. Se tekee paidasta tulevaisuudessa halutun keräilykappaleen! Osta! Älä kulje onnesi ohi! Vain rajoitettu määrä!
     

Kerro tästä muillekin!