1931 ford coupe

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja ToniC, 18.1.2022.

Tags:
 1. ToniC

  ToniC Gearhead

  Josko nyt... coupen kaasarit +uudet linkut hetkeksi lainaan sedaniin.

  Kiitti vinkistä poropeukalos... ite en just noita linkkuja huomannu,kun selasin sivuja.


  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Muokattu: 25.5.2023
 2. Käytin niinkin mystistä työkalua kuin Google..:)

  Hyvältä näyttää.

  On kiva kuulla, miten noi alkaa toimimaan.
   
 3. ToniC

  ToniC Gearhead

  Käy, mut kaasun päästäessä jää kiekat kantamaan. Samaa oiretta oli edellisissä. Just rempatut kaasarit. Uutuudenjäykkyyttä, vivustoon rasvaa ja lisäjouset... niillä on hoitunu. Pitää myös kokeilla ilman polkimeltä tulevaa tankoa, kun saan apukäsia.

  Mielestäni taaempaa joutuu vähän avittamaan takasin, et jengat putoo
   
 4. ToniC

  ToniC Gearhead

  Nyt kaasun tanko polkimelta menee etukaasariin. Samoin ryyppy. Vois koittaa laittaa kaasun takakaasariin, ryyppy eteen. Pari päivää aikaa säädellä. Kansikin pitäs vielä toisen kerran tiukata
   
 5. Onko sulla jotain käsitystä, miten paksulla seoksella se käy noilla römpereillä? Toisin sanoen meinaisitko asiaa mittailla esim. laajakaistalambdalla?
   
 6. ToniC

  ToniC Gearhead

  Ajelen vähän ja katon mille tulpat näyttää. Ei ole tähän hätään mittareita käsillä.
   
  Muokattu: 25.5.2023
 7. Tuommonen pitää olla joka miehellä. Varmasti toimii :D American shit.
  Eiköhän se ole vain niin että jos on enemmän kuin yksi kaasutin, pitää muutama asia tajuta, haistaa, tuntea perseeseen tai vaikka sormen päähän. onko rikkaalla tyhjäkäynnillä, onko välipiiri rikkaalla vai laihalla, ajopiirin rikkaus.

  Ei siinä tarvi tuommosia amerikan tv shop sontaa eikä tulppiakaan ruuvata.
  Nokka-akseli, puristussuhde, koneen virtaus ja täyttöaste.....
  joko jäykkä vivusto tai progressiivinen, joka olisi ehdoton moneen lättäpää koneeseen.

  Näitä juttuja varten jokaisella itseään kunnioittavalla automiehellä on holleyn suutinsarjat, paljon power valveja, stromberg suutinsarjat, vivustoja....

  Sen verran pitää tietää etukäteen että pistää perussäädöt niin lähelle ennen ensimmäistä starttausta, että ei tarvi kuin pikkusen säätää ensimmäisten ajorundien aikana välialueen juttuja tai korkeitaan pientä pääsuuttimien vaihtoa, tyhjäkäyntipiirien pyörittelyä.   

Kerro tästä muillekin!