1953 Kaiser 2d oven pituus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja faikku66, 5.2.2015.

  1. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Onko kellään tietoa miten pitkä on 2d mallin ovi?Googlettelin tuota itsekkii,mutta empä ainakaan vielä löytäny.Kyllähän sen hyvästä kuvasta tietysti laskeskeleekin,mutta jos olis vaikka joku joka on asiaan törmännyt.
     
  2. DeS

    DeS Gearhead

    N. 115 cm kylkipokkauksen yläpuolelta. Omat ovet tuon mittaisia (jatketut). Mutta muistaisin että Forsmanin Mano mittasi tehtaan tekemät ovet ja tein samanmittaiset noista omista ovista,.. Tästä nyt on sen verran aikaa että mutulla mennään, mutta noin haluaisin muistaa,..
     
  3. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    .Kiitoksia paljon.Aika lähelle tuota 115 cm pääsin itsekkin kuvista mittailemalla ja orkkis Kaiser 4d:n palikoita ihmetellen.Näillä mennään.
     
  4. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Olikos Billyn faijalla, sippolasta, kouvvolan kupeesta, tai jostai, 2d kasleri?
     
  5. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Ainaski MR-katasteltu 4d taitaa olla.Joskus Powerista tullessa rupateltiin satamassa laivan lähtöä ootellessa.
     
  6. f34

    f34 Double Gearhead

    Ainakin usein Kouvolan suunnan tapahtumissa on ollut nätti 2d.
    Sitten Rahkosen laanilla oli viimevuonna vielä myös 2d myynnissä kesken eräisenä projektina. Houkutti kyllä ostaa, mutta kun muitakin projekteja työn alla, niin jäi ostamatta.
     

Kerro tästä muillekin!