1957 bel air projekti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja timopajala, 8.10.2020.

 1. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Samaa mietin omaa c10 kun sitä teen mutta kun se putki pitää saada niin alas että kun iskarien ulos jousto on täysin auki eli perä roikkuu iskarien varassa ei saisi putki vielä ottaa perään kiinni.

  Melko lailla siis alhaalla roikkuisi jo ajo asennossa.

  Kokeile vaan vetää siitä peräklimpin ja ylätukivarren välistä ellei tule pohja just siinä vastaan. En tunne classicin pohja rakennetta. Putki tulisi kuitenkin alemmaksi ylityksen kohdalta kuin perämurikka. Useammalla käyrällä vaan laittaa putken menemään sinne minne haluaa.
   
 2. karhu01

  karhu01 2nd gear

  Laita vaa sivuputki. Mun vehkees on tälläset kylkiröörit ja ei tuu yhtään savua hyttiin vaikka ittekkin talvella sitä jännitin. Tässä oli muuten ennen putket mahan alta perälle nii oli vittumainen humina 60-80 km nopeudes. Näillä nykyisillä on itseasias hiljaisempi soundi hyttiin, ku edellisillä ja huminat on poistunu. Ja mikä parasta. Ulkonäkö on kunnon old School hod rod meininkiä.
  [​IMG]
   
  junkyard dog ja esmi tykkäävät tästä.
 3. timopajala

  timopajala 2nd gear

  Kiitokset! Joo kyllä ne sivusta otan ulos ku asiaa mietin. Enemmän joutuu värkkään mut hienomman näköinen on kyllä :)
   
 4. timopajala

  timopajala 2nd gear

  Tänään taistelin ton putkiston kanssa 4h ja piti kyljestä ne tuoda ulos mutta kyllä se niin hankala on et pääsee paljon helpommalla kun tuon ne takaa ulos.

  Mallasin ne paikoilleen ja helpolla tulee akselin alta eli teen ne siis sillee. Samalla ratkeaa se mahdollinen kärytys sekä melu ongelma samalla.

  Otan jotain videoo kun saan ne paikoilleen. Menee ensi viikkoon että kaikki osat saan
   

Kerro tästä muillekin!