1958 Chevy Brookwood custom

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Seevu, 30.8.2020.

 1. LVI-puolelta? Esim:

  [​IMG]
   
  Seevu tykkää tästä.
 2. Seevu

  Seevu Gearhead

  Nii juu. Ameriikan henkilö kauppasi 178$ hintaan droppiolkia. Ei kertonu kuitenkaan tarkempia specsejä, niin en lähtenyt kaupoille. Toisaalta ymmärrän, ettei kertonut mistä vehkeestä ovat. Saattaisin löytää toiset halvemmalla :D

  [​IMG]

  [​IMG]

  Alkuperäiset tämmötteet:

  [​IMG]

  -J-
   
 3. Seevu

  Seevu Gearhead

  Perskala. Pitääkin googlettaa Puuilo ja rautakaupat. Mitä laitoit muuten hakusanaksi?
   
  Muokattu: 20.7.2021 klo 12:01
 4. Kun mä niitä viime viikolla googlailin, niin osa oli tarkoitettu 58-64 ja osa 65-70 ja osa taas, niinkuin tämä 58-70:

  En kyllä tiedä mikä ero niillä on. Kaikki näytti samalta, joten liittyiskö esim. alkuperäisten rumpujarrullisten vanteiden profiiliin tai vastaavaan.
   
 5. Seevu

  Seevu Gearhead

  Mä kun noita olen USAsta kysellyt, niin firmat vaan ilmoittaa, että ei sovi rummuille, mutta eivät vastaa ollenkaan löytyykö mallia joka sopisi. FBn 58-palstalta en saanut oikeastaan muuta infoa, kuin tuon edellä mainitun jantterin kuvat.
   
 6. Mä luulen, että sellasta rumpujarrumallia ei ole olemassa tai ainakaan enää valmisteta, jos joskus on valmistettu.

  Tämä on vaan arvailua, kun Amerikassa voi saada oikeusjutun, mistä vaan, niin miksei siitäkin, että levyjarrut ei sovi rumpujarruvanteiden kanssa. Sen takia voi olla noita vuosimallirajauksia.
   
  Seevu tykkää tästä.
 7. jenkkijussi

  jenkkijussi Gearhead

  Pisla valmistaa myös. Hakusanaksi: pisla ritilä
   
  Seevu tykkää tästä.
 8. leemu

  leemu 3rd gear

  Seevu tykkää tästä.
 9. Aiheesta toiseen. Huomasin, että Ebayssa on myynnissä Classic Chevyn AC -bensasuodattimen uustuotantomallia. Voisi olla ihan tyylikäs tähän:

  [​IMG]
   
 10. Seevu

  Seevu Gearhead

  On nätti!
   
 11. Seevu

  Seevu Gearhead

  Kanssaharrastaja pisti mulle puimurinpalasia:)

  Huomenna ja perjantaina pitäis saapua jarruletkua ja muuta härpäkettä. Menny taas ton Impalan kanssa aikaa, mutta jos sais aikaseksi edes tällä viikolla putsata eturipustuksen osat. Jimmys Garagelta kyselin kiinnikkeitä ilmajousitukseen. Saas nähä mitä tarjoovat. Eihän ne paha oo itekkään tehdä, mutta kun on laiska.
  -J-
   
  isalmela, Kustom STW ja esmi tykkäävät tästä.
 12. Tässä pitää kohta huolestua Suomen vanhojen puimureiden tilanteesta, kun kustomukot teurastaa niitä.

  Nimimerkillä: Tiukat pussi(puima)housut.
   
  Seevu ja Kustom STW tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!