1959 Buickit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Naukkis, 6.11.2004.

 1. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Aika makee muuten,mutta tyylitaju on mennyt poskelleen mittaristo ja motti valinnassa..
   
 2. Powerstroke

  Powerstroke Double Gearhead

  59 buickia on vaikee pilata mutta tossa ollaan lähellä. Kaikki muutokset on perssiistä. Olis ottanut loputkin listat pois kun ei nuokaan enää istu.
   
 3. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  No joo nyt ku kattelin sisältä niin nuo haitekit sais kyllä huutia. Peltivannetta ja skirtsejä tuntuis vaativan myös jos minun auto olis.
   
 4. pequli

  pequli Gearhead

  Tämänpäiväisessä 'Haja-asutusalueiden futurologisessa julkaisussa' (Maaseudun Tulevaisuus) näkyy olevan muisteloa OLO-13 Buickista.
   
 5. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

 6. vepi

  vepi Gearhead

  Olisiko jollain jäännyt 59electran runkoa ylimääräiseksi.. Löytyi 70luvun alussa purettu 59 ja runko on ollut pihalla sen aikaa. Tehtävissä se viel on mut aattelin jos ois löytynyt parempi
   

Kerro tästä muillekin!