1962 Impalan ovipahvien kiinnikkeet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja impala-63, 4.3.2015.

  1. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Mitä kiinnikkeitä olette käyttänyt ovipahvien kiinnikkeiksi? Tossahan on alunperin ne metallilistat mitkä kiertää pahvin reunaa ja siinä on sellaiset naulat mitkä kiinnittyy oviin.

    Ostin noita nippeli-tepolta http://nippelit.fi/1st/html/default.asp ... e=showprod
    mutta ne naulat on niin tiukat että ovien vastakappaleet hajoaa kiinnittäessä.
    Vastakappaleista http:/nippelit.fi/1st/html/default.asp?id=810&p_id=115&editmode=showprod
    piti leikata päät auki kun noi naulat on niin pitkät.

    Niille piti vielä sahata viillot keskemmälle pahviin mistä ne pujotetaan paikalleen kun ei etäisyys riitä levyn reunasta asentaessa.

    Sitten jos saa pahvit kiinni niin ei tahdo saada pahveja irti tai ne vastakappaleet lähtee irti eikä tahdo ovipahvit kestää. Alkaa meinaan hermo mennä kun on tehnyt uudet pahvit ihan HDF-levystä ja nyt alkaa kiinnikkeet kiusaamaan ja pitäis viedä pahvit verhoilijalle.
     
  2. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Noista juuri minäkin käytin 61 4d sedanin ovipahvien kiinnityksessä ( tilasin tosin jostain jenkeistä...); paikoittaminen oli melko työlästä ja samat ongelmat oli kuin sulla, saattoi olla ohuemmat pinnit kun ne kävi alkuperäisiin melko kivuttomasti. Ei tosin enää tarvinnut pahveja irroitella.....
    Mitenhän velcro toimisi tuossa: liimaa pätkiä oven runkoon ja vastakarvaa ovipahvin sisäpintaan...onko kellään tuollaisesta kokemusta ?
     
  3. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Tota velcroa ajattelin itseasissa kanssa aikaisemmin, mutta ajattelin että ovipahvi jää irvistämään vähän irti ovesta. Täytyy kokeilla sitä alareunaan jos jättäisi ne ruuvit sieltä pois. Täytyy nippeli-tepolta ostaa erilaisia kiinnikeitä. Ne pinnit sais tosiaan olla hieman ohuempia ja se pelti vähän paksumpaa.
     
  4. flw-65

    flw-65 3rd gear

    Tein saman homman Cadillacin ovipahveille, uusin taustalevyt HDF- levyllä.
    Just samanlaisia kiinnikkeitä ostin Tepolta mutta lyhensin niitä suosiolla varmaan 4-5 mm, ja terotin lopuksi viilalla päät teräviksi.
    On ne silti turhan tiukat eli jaakona saa olla kun pahvia irrottelee ettei
    HDF levyn reuna murru. Ne muoviset vastakappaleet oli taas liian väljät
    oven reikiin, joten oli pakko käyttää vanhoja.
     

Kerro tästä muillekin!