1962 Lincolnin jarrut 2-piiriseksi.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Big_Rocker, 7.7.2009.

  1. Big_Rocker

    Big_Rocker Gearhead

    Nyt olisi tarkoitus muuttaa jarrut vähän turvallisemmaksi kun tuo auto on sopivasti purettuna.Ongelma on että mistä autosta löytäisi sopivan tehostajan+pääsylinterin jotka menisivät suht kivuttomasti alkuperäisen paikalle tai vielä parempi olis jos löytäis pelkästään sopivan pääsylinterin.Käykö esim. 70-luvun alun Lincolnista???Jos joku teistä on tehnyt tai ollut mukana tekemässä kyseistä muutosta 60-luvun alun Lincolniin niin kaiken näköinen informaatio on tervetullutta.
     
  2. dart

    dart Gearhead

    Laitoin meidän kuuskymppiseen hiljattain sellaisen 1" tarvike pääsylinterin missä on 7" tehostin ja se meni hyvinkin kivuttomasti paikalleen piti vain tehdä 4mm levystä kiinnike mihin tuli uudet kiinnitys reiät ja putket meni tietysti myös uusiksi. Tehostin ja sylinteri paketti maksoi 120e.
     

Kerro tästä muillekin!