1963-65 Riviera

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja 3964, 8.1.2020.

 1. 3964

  3964 3rd gear

  Tuommoseen buickiin ei taida saada uutta centerlinkkiä joten mikä neuvoksi kun nivelet ovat väljät.

  Löytyykö jostain muusta autosta korvaava tuote?

  Ameriikassa on jotain korjaus palveluita nuille,muttei oikein tuo edestakaisin lähettely kuulosta järkevältä/edulliselta.
   
 2. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Eikö Rare Partsiltakaan??
   
  dpcfani tykkää tästä.
 3. 3964

  3964 3rd gear

  Näyttäis olevan juurikin tuo korjaus palvelu.
   
 4. vallu67

  vallu67 Gearhead

  Itse ostin jenkkipurkaamolta tuon osan. He lähettivät sen RarePartsille korjattavaksi, joka taas lähetti valmiin osan Suomeen. Aika nopeasti ja suht helposti kävi. Hintaa kaikkineen tuli toista tonnia, vaihtoehtoja en juuri keksinyt silloin.
  Itse sai tietysti pitää vanhan alkuperäisen, mieluusti laittaisin kuntoon varalle, jos niitä täälläpäin joku korjailee.
   
 5. boomboom

  boomboom Gearhead

  Itellä aikoinaan kun oli 64 ja pallot väljät niin vedettiin sauma kupin ympäri et kiristy... toimi mut ei niin saa tehdä. Oli sillo 80/90 luvun taitteessakin vaikee pala mut American Parts tai joku sellanen pohjanmaan rannikolta hoiti tangon kotiin.
   
 6. rekkamies

  rekkamies Gearhead

Kerro tästä muillekin!