1965 PV Volvo varastettu pöytyältä, löytynyt liedosta

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Tired, 22.11.2019.

 1. Tired

  Tired 3rd gear

  Facebookin puolelta... En tunne tapausta, mutta täällä ei tainnut vielä olla aiheesta:

  VARASTETTU TUR-8
  Vuoden 1965 Volvo PV 544 Special vietiin tämän viikon ma-ke välisenä aikana Kurjenrahkan kansallispuiston naapurissa Varsinais-Suomen Pöytyällä sijaitsevan kesäasunnon suojasta. Asuntoon ja muihin tiloihin murtauduttiin joskus viime viikolla yhteensä seitsemästä ovesta. Käydessämme sunnuntaina paikalla teimme murrosta rikosilmoituksen. PV oli vielä suojassa, jonka ovi oli jo silloin murrettu. To 21.11. oli sovittu vakuutusyhtiön tilaaman arviointifirman kanssa tapaaminen. Silloin selvisi, että Volvo oli kadonnut suojastaan, viety ilmeisesti trailerilla. Poliisit kävivät paikalla sekä sunnuntaina että torstaina.

  https://www.facebook.com/sakari.nie...rHPuGLkMAGYA3IO9bizYC1wyJJLXCDoYRYLB9u9uaJMtQ
   
 2. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Ottamatta muuten kantaa asiaan niin vakuutuksenottajan velvollisuus lienee pykälien mukaan estää lisävahinkojen syntyminen toiminnallaan. Elikä murrettu ovi ainakin väliaikaisesti lukittu muutoin kuin laittamalla luuta ovea vasten merkiksi ettei olla kotona. Muutoin vakuutusyhtiö vähentänee korvauksen määrää. Tai sevverran otan kantaa että silmä silmästä, hammas hampaasta. Pidätystilanteessa tarpeeton voimankäyttö on suotavaa jopa toivottavaa.
   
  mikaa7146 tykkää tästä.
 3. peto

  peto Gearhead

  Meillä lähti viime kuussa lukitusta varastosta Hartolasta mikro-auto CR125 koneella, rengastasapainokone, 15t ja 14t piikkipyörät, työkalut, sähköpolkupyörä, jne. On vissiin nyt joku ammattilaisliiga liikkeellä, kun murtojäljet oli niin siisti ja eikä paikkoja ollut sotkettu turhaan.

  Vitun vakuutusyhtiö ei korvannut mikroa eikä piikkipyöriä.
   
 4. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Häh? Mikä oli firman perustelu korvaamatta jättämiselle? Olisi pitänyt olla kaskovakuutus?
   
 5. hantta

  hantta Gearhead

  Luulisi, että lukitsematon talli verrastetaan autokatokseen, eli jos autossa ei ole avaimia paikallaan, ja ovet lukossa, niin lienee sama, onko tallissa lukitut ovet, tai ei ovia ensinkään?
   
  mikaa7146 ja Volvo_5.7 tykkäävät tästä.
 6. peto

  peto Gearhead

  Juurikin näin. Muut sai kotivakuutuksesta.
   
 7. mikaa7146

  mikaa7146 Gearhead

  Pari viikkoa sitten varastettiin Espoosta kaverin Pilkemaster, autolla vedettävä klapikone. Erikoistuntomerkit väritykseltään harmaa.
   
 8. multsi

  multsi 2nd gear

  Mikähän on motiivi pölliä tollainen volvo?

  Vai oliko asialla jotkut kylän äpärät, ja volvo löytyy montulta poltettuna tms? Ehkä näitä, sillä ulkomaalaisia manneliigoja tuskin volvo olisi kiinnostanut niin, että uudestaan paikalle palataan ja nämä tekevät muutenkin hit´n run iskuja, jonka jälkeen katoavat maasta. Eiköhän syylliset löydy läheltä.
   
 9. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  En jotenki usko et äpärät jos kärryllä haettu. Ku joutunu näkemään vaivaa. Enemmänkin tulis mieleen joku narkkari rosvo jolla on joku tuttu jolla Pv Volvo projekti. Saa myydä osia muutamalla kympillä.
   
 10. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Kyllä noi taitaa mennä vientiin...
   
 11. sämpy

  sämpy Gearhead

  Palovakuutuksia ajatellen on sitten yhden lukon periaate. Eli jos talli on lukossa, niin auto ei saa olla vaan se pitää pystyä työntämään ulos. Sama prätkä ei saa olla ohjauslukossa.
   
 12. rb

  rb Gearhead

  Ihan oikeesti?

  No en mä tosin niitä tallissa lukitse, mutta toi oli ihan uutta tietoa.
   
 13. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  voi mennä myös vientiin
   
 14. Tired

  Tired 3rd gear

  Tämä tais lopulta löytyä ihan parissa päivässä:

  PV-VOLVO TUR-8 LÖYTYI
  vajaan 30 kilsan päästä rikospaikalta. Oli pressulla peitettynä teollisuusalueella Liedossa.
  Auto löytyi Facebook-jakojen ansiosta. Tähän mennessä varkausilmoitusta on jaettu 3596 kertaa, sitä on kommentoitu 275 kertaa ja siihen on reagoitu 615 kertaa.
  SUURET KIITOKSET KAIKILLE MUKANA OLLEILLE.
   
  Gottlieb, TopoTA, TwistOla ja 12 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!