1965 PV Volvo varastettu pöytyältä, löytynyt liedosta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Tired, 22.11.2019.

  1. Tired

    Tired Gearhead

    Facebookin puolelta... En tunne tapausta, mutta täällä ei tainnut vielä olla aiheesta:

    VARASTETTU TUR-8
    Vuoden 1965 Volvo PV 544 Special vietiin tämän viikon ma-ke välisenä aikana Kurjenrahkan kansallispuiston naapurissa Varsinais-Suomen Pöytyällä sijaitsevan kesäasunnon suojasta. Asuntoon ja muihin tiloihin murtauduttiin joskus viime viikolla yhteensä seitsemästä ovesta. Käydessämme sunnuntaina paikalla teimme murrosta rikosilmoituksen. PV oli vielä suojassa, jonka ovi oli jo silloin murrettu. To 21.11. oli sovittu vakuutusyhtiön tilaaman arviointifirman kanssa tapaaminen. Silloin selvisi, että Volvo oli kadonnut suojastaan, viety ilmeisesti trailerilla. Poliisit kävivät paikalla sekä sunnuntaina että torstaina.

    https://www.facebook.com/sakari.nie...rHPuGLkMAGYA3IO9bizYC1wyJJLXCDoYRYLB9u9uaJMtQ
     
  2. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Ottamatta muuten kantaa asiaan niin vakuutuksenottajan velvollisuus lienee pykälien mukaan estää lisävahinkojen syntyminen toiminnallaan. Elikä murrettu ovi ainakin väliaikaisesti lukittu muutoin kuin laittamalla luuta ovea vasten merkiksi ettei olla kotona. Muutoin vakuutusyhtiö vähentänee korvauksen määrää. Tai sevverran otan kantaa että silmä silmästä, hammas hampaasta. Pidätystilanteessa tarpeeton voimankäyttö on suotavaa jopa toivottavaa.
     
    mikaa7146 tykkää tästä.
  3. peto

    peto Gearhead

    Meillä lähti viime kuussa lukitusta varastosta Hartolasta mikro-auto CR125 koneella, rengastasapainokone, 15t ja 14t piikkipyörät, työkalut, sähköpolkupyörä, jne. On vissiin nyt joku ammattilaisliiga liikkeellä, kun murtojäljet oli niin siisti ja eikä paikkoja ollut sotkettu turhaan.

    Vitun vakuutusyhtiö ei korvannut mikroa eikä piikkipyöriä.
     
  4. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Häh? Mikä oli firman perustelu korvaamatta jättämiselle? Olisi pitänyt olla kaskovakuutus?
     
  5. hantta

    hantta Double Gearhead

    Luulisi, että lukitsematon talli verrastetaan autokatokseen, eli jos autossa ei ole avaimia paikallaan, ja ovet lukossa, niin lienee sama, onko tallissa lukitut ovet, tai ei ovia ensinkään?
     
    mikaa7146 ja Volvo_5.7 tykkäävät tästä.
  6. peto

    peto Gearhead

    Juurikin näin. Muut sai kotivakuutuksesta.
     
  7. mikaa7146

    mikaa7146 Gearhead

    Pari viikkoa sitten varastettiin Espoosta kaverin Pilkemaster, autolla vedettävä klapikone. Erikoistuntomerkit väritykseltään harmaa.
     
  8. multsi

    multsi 2nd gear

    Mikähän on motiivi pölliä tollainen volvo?

    Vai oliko asialla jotkut kylän äpärät, ja volvo löytyy montulta poltettuna tms? Ehkä näitä, sillä ulkomaalaisia manneliigoja tuskin volvo olisi kiinnostanut niin, että uudestaan paikalle palataan ja nämä tekevät muutenkin hit´n run iskuja, jonka jälkeen katoavat maasta. Eiköhän syylliset löydy läheltä.
     
  9. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    En jotenki usko et äpärät jos kärryllä haettu. Ku joutunu näkemään vaivaa. Enemmänkin tulis mieleen joku narkkari rosvo jolla on joku tuttu jolla Pv Volvo projekti. Saa myydä osia muutamalla kympillä.
     
  10. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Kyllä noi taitaa mennä vientiin...
     
  11. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Palovakuutuksia ajatellen on sitten yhden lukon periaate. Eli jos talli on lukossa, niin auto ei saa olla vaan se pitää pystyä työntämään ulos. Sama prätkä ei saa olla ohjauslukossa.
     
  12. rb

    rb Double Gearhead

    Ihan oikeesti?

    No en mä tosin niitä tallissa lukitse, mutta toi oli ihan uutta tietoa.
     
  13. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    voi mennä myös vientiin
     
  14. Tired

    Tired Gearhead

    Tämä tais lopulta löytyä ihan parissa päivässä:

    PV-VOLVO TUR-8 LÖYTYI
    vajaan 30 kilsan päästä rikospaikalta. Oli pressulla peitettynä teollisuusalueella Liedossa.
    Auto löytyi Facebook-jakojen ansiosta. Tähän mennessä varkausilmoitusta on jaettu 3596 kertaa, sitä on kommentoitu 275 kertaa ja siihen on reagoitu 615 kertaa.
    SUURET KIITOKSET KAIKILLE MUKANA OLLEILLE.
     
    Gottlieb, TopoTA, TwistOla ja 12 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!