1970-1971 Plymouth Furyt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja BigBlockHead, 1.11.2005.

 1. BigBlockHead

  BigBlockHead 1st gear

  Kuinkas monta näitä on mahtanut suomeen tulla?
  Onko kenelläkään tietoa,kuvia tms?? Tässä on tämä yksi 70-mallinen jonka kuvan löysin netistä, ajettu vain 10tkm eli käytännössä katsoen kai kuin uusi.

  itsellä on tuollainen ehkä kiikarissa ja siksi olisi kiva tietää, on kuitenkin mielestäni yksi onnistuneimpia 4d sedan korimalleja:)

  [​IMG][/img]
   
 2. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Juuri tuollainen 1970 mallinen musta 383 Sportfury paloi kymmenkunta vuotta sitten Ruoholahdessa erittäin ikävin seurauksin. :cry:
   
 3. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  '69 mallinen oli jo samaa peruskoria. Systerillä oli pitkään '71 mallinen, noita tuli kohtuullisen paljon aikoinaan firmoille edustuskäyttöön.
   
 4. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Vai onko toi Fury III tai Sporfury?
   
 5. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Toi kuvassa on fury III. Mun muistaakseni sekä '70, että '71 sportfuryissa oli luukkulamput keulassa.
   
 6. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Tuolla on '69-'73 fullsize Mopar esitteitä ym. http://www.fuselage.de/index.html

  Tuossa viestiketjussa on viritetty keskustelua fuselage korisista Mopareista
  http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... highlight=

  Tapaus jossa äiti lähti kauppaan ja jätti lapset autoon odottamaan? Auto syttyi kojelaudan sähköistä palamaan, pikkutyttö pääsi omin avuin pois, mutta lastenistuimessa ollut poika jäi autoon ja kuoli. Myöhemmin auto oli myytävä vahinkovarastolla aika kovalla hintapyynnillä. Muistaakseni ei ollut Sport malli, kun ei ollut luukkulamppujakaan.
   
 7. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Valmistusmäärät, mukana myös vientiin tehdyt.

  1970
  Fury I 17166 kpl
  Fury II 49010 kpl (sis. Fury Gran Coupe)
  Fury III 134447 kpl
  Sport Fury 25695 kpl
  Suburban 36813 kpl
  Yhteensä 263131 kpl

  1971
  Fury I 21547 kpl
  Fury II 35496 kpl (sis farkut)
  Fury III 167660 kpl (sis farkut)
  Sport Fury 34004 kpl (sis farkut)
  Yhteensä 258707 kpl
   
 8. niklas_

  niklas_ 1st gear

  eikö ole just toi auto mikä on myytävänä???. naurettavan korkea hinta
   
 9. Samanhintanenhan toi on kun se Superbird ja onhan tossa pari ovee enemmän. Katopa sieltä lafkasta myydyt osiosta, se on nyt siellä ja myyntihintakin on näkyvissä.
   
 10. niklas_

  niklas_ 1st gear

  perhana, olipas siistissä kunnossa.
  se unelma meni siihen... ei ainakaan löydy yhtä hyvää yhtä halvalla
   
 11. 4D -38

  4D -38 1st gear

  Mulla on -70 Fury I. Mielestäni hienoin (joku muu saa olla mitä mieltä haluaa) 4d Fullsize moparilta ja miksei jos vertaa muidenkin valmistajien tekeleisiin. Omaa on tontitettu suunnilleen 10 cm takaa ja edestä hieman enemmän eli on siis aika kentässä. Orkkiksena taivaissa olevana versiona ei herätä kovin suuria tunteita, mutta pienillä parannuksilla oikein kaunis auto. Varsinkin 17" torque thrustit näyttää sopivan kokonaisuuteen oikein hyvin. Eli voin suositella kyseisen mallin ostoa oikein lämpimästi. Ja jos jollain pyörii Sport Furyn maski nurkissa voisin olla sellaisesta kiinnostunut 8)
   
 12. Sreet Hemi

  Sreet Hemi 1st gear

  Multa löytyy just tommosen auton lokasuojan 383 merkki ylimääräisenä, ilmoitusta vaan jos jotain kiinnostaa.
  Kollina tuli löydettyä tienposkesta, maannut hyllyssä koristeena n. 25 vuotta (mopar veti puoleensa magneetin lailla jo silloin).
   
 13. Erppa

  Erppa Gearhead

  Lahdessa on ainakin yksi sportfyry,oranssi ja varmaankin -70...
  Ja yksi candyn punanen neliovitolppa , mutta sen vuosimallista en ole varma

  Ja nimimerkille polara : itellä on -70 vuotinen tolppa monaco.
  Naurettavan vähän valmistettu niitäkin nelioviseks,alta 4000kpl...
  Pari kesää sitten oli -71 newportti ja paremmalla puoliskolla on -69 fyry III...
   
 14. Polara

  Polara Gearhead

  Kuopiosta löytyy yks. Ja on jollain viissataa kuutioisella stroukkikoneella. En tiiä asiasta kummemmin, mutta eiköhän kohta joku täydennä puuttuvia tietoja! Mutta kyllä se Kuopiossa on!

  Senverran pitää mainita, että ei se yksistään tuo fury oo kaunein! Kyllä minusta yhtä hienoja on vastaavat dodget ja chryslerit! Itelläni oli -71 polara ja se oli kanssa nätti/kommee.
  Mutta nämä on näitä makuasioita...
   
 15. newport73

  newport73 1st gear

  jeps kuopion fury löytyy meijjän tallilta vm-69 kuutio tuumia en muista nyt mut hyvin toimii
   
 16. 4D -38

  4D -38 1st gear

  Joskus ostin jostain muistaakseni Turun suunnalta tähän omaan autooni konepellin. Pelti oli kirkkaan keltainen ja keltaisen maalin alta löytyi musta maali jossa pahkat oli maalattu siniseksi. Suonenjoelta Mannilalta ostin kojetaulun alaosan, joka taas oli toisesta purkuun päättyneestä autosta irroitettu (omaan oli hanskalokeron tilalle asennettu televisio :eek:, josta syystä jouduin sen vaihtamaan). Eli luultavasti ainakin 2 -70 Furyä on jo purettu? Joskus viime vuosituhannen loppupuolella oli myös kaupan -71 4d Sportfury rullaavana. Sen kohtalosta en sitten sen kummemmin tiedä muuta kuin että muistaakseni se oli jossain Tampereen seutuvilla. Se street Hemin mainitsema merkki taitanee olla kuitenkin konepellin pahkan etuosasta kotoisin. Etulokasuojien takalaidoissa on ainoastaa Fury teksti sekä mikä malli on kyseessä (Sport, I, II, II)
   
 17. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  '70:ssä konepellin pahkassa, mutta ainakin '71:ssä lokasuojassa marker valon tienoilla.
   
 18. Turnn

  Turnn Gearhead

  Kaverilla oli `71 Fury III:n, oli helkkarin hieno sillon joskus `86.,se laulettiin aika karuun kuntoon.Myytiin Kalajoen suuntaan vuosituhannen lopulla.Metalli sininen,tietääkö joku?eläääkö vielä?
   
 19. tniitty

  tniitty Gearhead

  70-71 furyt

  joo hienoja laitteita, mulla oli 80:luvun puolessavälissä -70 fury III 440:nen ja turbotettu. moni oli ihmeissään,että miten toi noin hyvin liikkuu.peli oli riikosen maalaama ja oli tampereen näyttelyssä -86.myin sen vapaasti hengittävänä hesaan josta se siirtyi turkuun ja on ilmeisesti nyt jossain laihian suunnalla rekkari on ofo-96.olis kiva tietää onko auto vielä hengissä. 8)
   
 20. fury76

  fury76 1st gear

   

Kerro tästä muillekin!