1970 chevy monte carlo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja orlovi, 5.4.2003.

  1. orlovi

    orlovi 1st gear

    Nyt ois harrasteautona otsikon mukainen auto.Kertokaapa tiedättekö onko missäpäin suomea muita 70-73 monte carloja liikenteessä? Malli perustuu pitkälti chevelleen.Jos omistat kyseisen auton voit laittaa mailia osoitteseen orlovi@sunpoint.net ,Tietoa mallista löytyy: http://www.firstgenerationmontecarlo.com Kiitokset jo etukäteen!
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Haminassa on punainen 70:nen mutta ei just nyt ajossa.
     
  3. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Onko toi sun väriltään sininen.
     
  4. orlovi

    orlovi 1st gear

    Se on tummanvihreä, tietyssä valossa melkein musta.Mustalla vinyylikatolla. Ei ole vielä ollut liikenteessä tuolla värillä. Ollut vuosia sitten L:rannassa vaalean vihreänä.
     
  5. orlovi

    orlovi 1st gear

    Jep.jep.Nyt on Chevy liikenteessä!Tosin ei varmaan ole bongattu vielä varmaan kuin Lemillä.(missä se on?)Listat on vielä laittamatta.Haminan jannu, missä asteessa auto lienee? Hitto ku näitä ei taia paljo suomessa olla. Kaikki tieto kiinostas.Tosin näitä ei taia olla liikenteessä ku olta kymmene!?(huhuja!?)
     
  6. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Se Haminan yksilö on liki ajokuntoinen, jotain pientä kuten kaasari ja jakaja taitaa puuttua vielä koneesta. Koppa on sellainen suomikuntoinen, kun ei kovin paljoa koputtele niin suht asiallinen mutta kyllä töitä riittää. On seissyt omistajan muiden kiireiden takia jo varmaan 5 vuotta eikä ole varmaa milloin tulee ajoon.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Turusta löytyy -71 ajokuntoinen ei rekisterissä
     

Kerro tästä muillekin!