1971 newportin katto verhoilu.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Newport1971, 18.6.2021.

 1. Newport1971

  Newport1971 1st gear

  Terve. Aattelin että täältä vois saada oikeaa tietoa. Eli Millä keinoin sais Homeen poistettua katto verhoilusta? Ongelma on lähinnä että Ei kärsi hangata kun tulee reikä verhoiluun . Sen verran näköjään haprasta kangasta alkaa olee. Myös jos joku vinkin antaa mistä vois vaikka uuden tilata nii mieluummin sellasen laittaski.
   
 2. f34

  f34 Double Gearhead

  isalmela tykkää tästä.
 3. Stang 72

  Stang 72 3rd gear

  Rokkiautosta on tullu muutama, tekevät acmella tilauksesta eli hidasta hieman.
  Värit ei ihan 100% muuten hyvälaatuista ja alkup kuvioita on myös.
   
 4. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  Vaihtoehtona on teettää kotimaassa jollain verhoilijalla. Irrotat ehjänä kattoverhoilun ja viet tekijälle. Valkkaat sopivan kankaan ja verhoilija tekee uuden vanhan mallista.
   
 5. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Joissakin autoisssa kattoverhoilun vaihto ei onnistu ilman että irroittaa etu ja takalasin.
  -67 Mustang ainakin kuuluu siihen ryhmään.
   
 6. Cocco Bill

  Cocco Bill 3rd gear

  Ennen ajanlaskun alkua..noin suurinpiirtein...ongelmat oli pakko ratkaista kotimaisin tiedoin,taidoin ja tarvikkein mikä käytännössä tarkoitti tyhjästä ainakin peräkylillä ja verhoilut oli useinkin homessa tai todella likaisia ellei peräti Nortinruskeita.
  Muistelen että suihkupullolla mietoa pesuainetta varoen pyyhkien mitä kohtuudella likaa lähtee ja maalaisivat verhoilun:eek:
  Hyväähän tuossa on lähtökohtana edes ehjä verhoilu...vielä ainakin eli helliä otteita kuin eukkoon jos puhdistat pyyhkien.
  Muista tarkemmin mitä maalia käyttivät ja mitäpä tuolla väliäkään,nyt on aineet merkeiltäänkin toiset ja varmaan moiseen erikoismaalejakin siinämielessä ettei ihan perus kilikalia tarvinne ruiskia lopputulosta arvaillen ja töhryjä siivoillen mutta suojata taatusti kannattaa etukäteen eikä jälkeenpäin kiroilla katastrofia jos pikkasen tipsahtaa+lipsahtaa..
  Mikäli moista haluaa kokeilla niin eipä tuossa korkealta putoa jos vaihtoehto on kumminkin uusi kattoverhoilu ehkäpä joka luonnollisesti ainut oikea ja järkevin käytön ja ulkonäönkin puolesta kunnolla asennettuna(!!) mutta työläinkin.
  Huonosti asennettuna ajelet pimeällä ja kattovalo vailla lamppua eikä likaisin käsin tai liimanäppisenä tai kiirellä.
  Vanhasta tosiaan saanee kaavat jos päättääkin teettää kotimaassa tai tilaa valmiin orkkiskuosisen,löytynee niitäkin?
   
  Muokattu: 21.6.2021
 7. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Kattoverhoilun voi myös maalata vaahtomuovitelalla.
   

Kerro tästä muillekin!