1972 Cadillac 472 puristuspaineet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Concarne, 12.5.2021.

  1. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Sattuisiko joltain löytymään -72 Cadillacin manuaali ja mitä tehdas ilmoittaa puristuspainetestin arvoiksi startilla pyöritettäessä? -68:ssa väli on 165 -185 psi mutta tuossa uudemmassa ilmeisesti (?) vähemmän.
     
  2. matti R

    matti R 3rd gear

    Saman lukeman antaa 72 Shop manual.
     
    Concarne tykkää tästä.
  3. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Mielenkiintoista, luulisi puristussuhteen muutoksen jotain vaikuttavan kun moottori on muuten käytännössä sama. Tai sitten on liikaa aikaa siitä kun olen koulun penkillä viimeksi istunut.
     
  4. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Onhan noissa sittenkin eroa dynaamisessa puristussuhteessa jonkin verran. Luin venttiilien ajoituksen itse väärin. Eli voihan tuo puristuspaineen haarukka olla myös sama.
     

Kerro tästä muillekin!