1977 dodge volttimittari sekoilee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja C.charger, 1.4.2014.

  1. C.charger

    C.charger 1st gear

    Eli ongelma on ollu että moottorin käydessä autogaugen voltti mittari pomppii 10-16V välillä ihan hulluna ja etu ja takavalojen valoteho sykkii tahdissa volttien kanssa, hetken ajon jälkeen tilanne normalisoituu hetkeksi.

    Testannut laturin, latausreleen maadoitukset, pitäisi olla ok.

    Lukenut monella foorumilla että kyseinen ongelma toistuu tavalla tai toisella lähes kaikissa mopareissa, luin myös että jollakin vika oli ollut jalkakytkimessä, eli se pitkien ja lahivalojen vaihtokytkin, piruuttani tarkastin omasta ja näin että yksi kaapeli oli kivasti sulanut liittimessä.. Voiskohan olla noinkin yksinkertaista..? :eek:
     

Kerro tästä muillekin!