1979 Caprise waagon...why not?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja arttu, 19.8.2022.

 1. arttu

  arttu Gearhead

  Hjello!

  Ajattelin tuossa jakaa vielä keskeneräisen projektin värikkäitä tunnelmakuvia... Tämän piti siis olla alunperin nopea pikakunnostus (tietenkin), vaan tässäpä tämä on edelleen työn alla 2 vuoden jälkeenkin.
  Hain tuon yhden paikallisen maatilan metsiköstä, jossa se on levännyt toistakymmentä vuotta rikkinäisen Olds 307/TH350 kokoonpanon saattelemana. Asensin siihen pikaläpikäydyn Chevyn 350:sen (alunperin 89 TPI Firebirdistä) ja TH700R4 laatikon, tietty lyhennetyllä kardaanilla.. Tuplaputket on rakennettu osin 94-96 Roadmaster/Capricen keskiputkia ja akselinylityksiä käyttäen. Sisusta on kokonaisuudessaan 89-90 Capricesta, kuten a-pilarien ala osat, lämppärin ympärys tms.yms. Sähköt muokkasin 79:n omista tuohon tuoreempaan mittaristoon soveltuvaksi. Ensi talveksi olisi vielä ovien, luukkujen, yms.hierominen ja maalaus. Korin maalasin omassa tallissa, kuten ehkä kuvista voi päätellä. Ilmastointikin olisi tarkoitus saattaa toimivaksi.
  Toivottavasti ensi vuonna pääsisi julkistamaan tuotoksen alan tapahtumissa..

  Linkki kuvamatskuun;

  https://www.flickr.com/photos/98944533@N06/albums/72177720301424727/with/52297391400/
   
  kerkko, fenix, falcon1 ja 9 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Melkoinen työmaa!
   
 3. max

  max Double Gearhead

  Why Not.
  Hyvin sanottu sillä olen silloin tällöin pohtinut sitä,että jos tollaseen farkkuun laittaisi vähintään 454 kokosen motin,ja kaveriksi Muncie M22 askin.
  Hieman kieliposkella asenteella mutta kuitenkin vakavissaan.Nettirakentamista tottakai,mut sen verran totuudenjuurta on että juuri sopiva ja juuri rakennettu 454 olis mulla joutilas tuollaiseen hullutukseen.
   
  Gary Grand, Roc, fenix ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 4. arttu

  arttu Gearhead

  Heh joo, ei saa yllyttää! Tuossa se mullakin 454 4-bolt telineessä odottelee, tosin vielä projektikuntoisena..Ja lähtökohtaisesti meinasin laittaa sen mun 72 SS454 Camino klooni projektiin, mut saa nähdä..

  Mutta se meno näyttäisi varmasti tuolta ---

   
  Gary Grand, Kustom STW ja isalmela tykkäävät tästä.
 5. LehtinenA

  LehtinenA 2nd gear

  Kyllähän tollanen pirtee 454 ois makee caprisessa. Istuis tohon autoon kuin nenä päähän. Kannatan!
   
 6. LPV

  LPV 3rd gear

  Mä taas lähtisin sleeperlinjalle. Olds 455 tai isompi 307ksi naamioituna. Sen ison paistinpannun alle saisi piiloon imusarjan, ruiskun jne. Niin että näyttäis jokseenkin orkkikselta. Kaikki saastelaitteet toimivan näköisinä mutta vaan näköisinä...
   
  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!