1984 Chevrolet Caprice jotain ihan muuta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja hevimies, 8.2.2013.

  1. LPV

    LPV 3rd gear

    Voihan pa$ka minkä menit tekemään! Eks tiärä että näitä ei valmisteta enää??? Ei saa rikkoa hienoa!!! Löysit kuitenkin osat kolarikorjaukseen, hyvä. Laita kuvia romusta varoitukseksi muille! :)
     
  2. hevimies

    hevimies Gearhead

    en siinä järkytyksessä kyllä kuvia napsinu paljoa. perkeleen moottori teki temput ja sammu ja hydrobuustihan on niin saakelin herkkä kun tehostus katoo :( muutama pelti puuttuu ja runkoaisat pitäs vetää taas sisäänpäin ku levisivät. Tää oli sillä puskurilla missä ei oo sitä etupalkkia puskimen takana ja sempä takia varmasti näin iso vahinko tulikin.
    Noh kohti uusia ongelmia. nyt kuitenkin kokeilaan rakentaa auota taas jonkunverran etiäppäin. Alko tuossa turbohommat kiinnostaan kanssa mut katotaan mitä tästä nyt tulee. :D
     
  3. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Miltä Verson persus näytti?
     
  4. hevimies

    hevimies Gearhead

    Tuosta Löytyi muijalta pari kuvaa keulasta:[​IMG]
    [​IMG]

    Versosta irtos puskuri ja takakontinluukku men ruttuun :rotfl:
    tosin aurasin pari muutakin mukaan mutta niillä tuli enimmäkseen muutama naarmu puskureihin.
     
  5. LPV

    LPV 3rd gear

    Ja vakuutuksiahan näissä vanhoissa kannattaa pitää... Mullakin on liikennevakuutus ja kaikki... :) Tai siis siinä kaikki.
    Jäi sentään rekisterikilpi ehjäksi! Maski näyttää ehjältä ja ton keulapalan sais kai korjattua lasikuidulla ja kitillä. Puskuri taitaa olla pahin. löysitkö lokarit ja konepellin jo? Mitä puuttuu? porukalla voi olla hyllyssä lojumassa... Etuvalo ainakin?
    Ei muuta kuin leuka vasten rintaa ja kohti uusia pettymyksiä!!! :)
     
  6. hevimies

    hevimies Gearhead

    samana sunnuntaina hain espoosta keulapalan, konepellin, lokasuojan, maskit ja valokehykset, sekä puskurin. :)
    Ainoastaan se syylärin kiinnittävä pelti mihin tulee lokarit ja keulapala on puuttuva pala ja siitäkin tarjous tehty.
    Kyllähän tämä varmaan taas kesäksi rakentuu tai nyt kun on hallit niin kyllä himottais nostaa kori pois rungolta ja tehä kerralla keulasta perään kuntoon. :D
     
  7. LPV

    LPV 3rd gear

    Onko ruoste-peikko nakertanut minkä verran, vai onko jo joskus korjattu?
    Samallahan se menis laittaa muutakin, jos intoa löytyy...
    Ainakin sen verran mitä talven aikana ehtii. Kesäksi taas baanalle! :)
     
  8. hevimies

    hevimies Gearhead

    muutamasta peruspaikasta saanu paikkailla, kuskin ovessa on reikä alla ja pien reikä ovipilarissa molemmissa päissä. Korin kumityynyt on vähän väsähtäneen oloisia.
    Kuitenkin itse runko on hyvä eikä hirveästi oo tarvinu paikata. Kuitenkin jos olis korigrilli niin pääsis laittamaan sitten siihen kuntoon pohjat ja rungot et jatkaa seuraavat 30v matkaa.
     
  9. hevimies

    hevimies Gearhead

    Noniin pitkästä aikaa edellisviikonlopulla menin pistämään cparicea palasiksi. Keulasta lähti kaikki pellit ja ohjauksen osat irti, sekä tukivarret purettiin.
    Nyt ensiviikolla olis vuorossa hanuripään nosto pukeille myös ja ylätukivarsien irroitus sekä boksaus. Samalla boksataan etu alatukivarret ja maalautetaan.
    Osille pohdin vientiä hiekkapuhllukseen ja sitten joku muikee väri pulverilla päälle. Myös apukuskin jarruletku pitää näemmä uusia ja samalalla vaihdan kaikki pallot eteen ja jotkut iskarit.

    Sittenhän se olisi sitä moottoria vailla. edelleen minä sitä 350 haluaisin mutta tuossa oli halvalla 305 niin siitä kait lähdetään rakentamaan.

    Ensiviikolla sitten koitan muistaa niitä kuvia napsia. :D
     
  10. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Ootko muuten vielä takasisävaloa vailla? Tuossa omassa olis "joutava". Tosin teräs ei oo ihan uusinta uutta enää, mutta muistaakseni muovi on hyvä. Jos kiinnostaa voin laittaa kuvan.
     
  11. hevimies

    hevimies Gearhead

    Kyllähän se valo ois aina mukava olla kun kuitenkin autoon kuuluu. ei välttämättä tarvikkaan kehystä vaan sen valkoisen osan keskeltä. Niitä kun ei tunnu mistään saavan.
    Huomenna taas hallille pitkästä aikaa niin voisis vaikka muutamat kuvatukset napsia auton nykytilasta.
     
  12. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Tämännäköinen?
    [​IMG]
    Missäpäin vaikutat? Jos pelkän muovin tarvii niin menee ehkä kirjeenäkin, muuten tulee vähän suolasen hintasta.
     
  13. hevimies

    hevimies Gearhead

  14. hevimies

    hevimies Gearhead

    Tällästä täällä on tapahtunut. Ehkä se siitä vielä joskus iloksi muuttuu... lahdessa päin minä vaikutan. Mutta tuleehan tuota kesällä ajeltua pitkin autotapahtumia eikä sillä valolla niin hirvee kiire oo.
     
  15. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Jos sua oikeesti haluttaa bensamuutos niin mulla jää Cutlassista joutilaaksi rempattu 350 oldsin kone. Ei se kyllä ihan ilmanen ole mutta hyvin on pelittänyt. On kyllä edelleen autossa kiinni mut jos kiinnostaa niin pistä vaikka yyveetä.
     
  16. hevimies

    hevimies Gearhead

    panhaan korvan takse.
    Capriceen olen metsästellyt nyt puslia korin sitomiseksi takas runkoon. ainakin yks korin pusla roikkuu tapistaan ja etupellin puslat on aivan loppu.
    Tässä nyt viimeyönä mietin et mitäs jos kuitenkin sen rungon ottas alta pois? mitään tuo painaa, olis tuossa nostolenkki katossa niin vois ketjutaljalla nostaa ja kekkosnelkku korin alle ja siitä pukit?
    Vanin kanssa on nyt enempi temuttu kun jenkeistä tuli uudet ovitiivisteet siihen ja kesän vanitapahtumat painaa päälle. Ensiviikolla pajottamaan taas capricea. :cool:
    voipi olla et jouluna ois hynää ostaa uus moottori autoon kun tulee palautukset ;)
     
  17. LPV

    LPV 3rd gear

    Joko hommasit iskarit? Mä olen tykästynyt kaasu-Gabrielien hinta/laatu -suhteeseen. Meillä vaihdettiin aikoinaan -90 STW Capriceen Gabrielit, alkuperäisten tilalle, siitä tuli kuin eri auto ajaa! Samoin -91 Sämpylä-Sedan tykkäsi kun alkuperäisten tilalle laitettiin Gabet.
    Viimeisimpänä mun -94 Roadmonsteriin (STW) laitettiin kaasu-Gabrielit ja taakse kierrejousten sisälle AirLift1000 Ilmapussit. Autosta tuli heti hyvä ajettava! Ennen piti varoa kurveja kun auto heilui puolelta toiselle, nyt ei.
     
  18. hevimies

    hevimies Gearhead

    No viel ei oo iskareita tilattu. Kattelin jenkeistä uusia koko setti capriceen olivat halpoja siellä. Nyt sit päätin et kyllä me toi kori kammetaan rungolta pois. :)
     
  19. hevimies

    hevimies Gearhead

    Jaahas tänäviikonloppuna ois taas tarkotus jatkaa projektia. Saa noi loput hilut irti niin voi vaikka sitten ruveta ruuvailemaan noita koripultteja auki ja katsomaan josko se kori nousisi. Yritän muistaa ottaa paljon kuvia kun proteesi etenee. :p
     
  20. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Ja sit ei muutaku bensa 350 keulille ;)
     

Kerro tästä muillekin!