1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

1988 Chevrolet c1500 305 tbi

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Markokou...., 6.4.2017.

 1. Markokou....

  Markokou.... 2nd gear

  Joo.Vielä koitan noi madallus osat huomenissa haalia/tilata.Kai sitä pitäs sille taka rungolle kans jotain tehdä,ei viitii ruosteen päälle mitään kiinnitellä.Kyl mopo karkaa...ei pal auttas,laina autolla kun remontin ajan pit kurvailla.Sanonu että kalustoo pitäs itellä olla moposta kymppi pyöräseen:D
   
 2. Rotten

  Rotten Gearhead

  Miulla tehostin vuotaa ku seula, kerennyt tutkii, rempat, kiireet töissä ym helvetin hyvät tekosyyt!
  Muistan täyttää, kun rupee urisee/ / viimeistään kun ei meinas kääntyä pihasta! Mitä pahaa tekee täyttää korkkia myöten, ennenkuin paikallistan vuodon!??:oops:
   
 3. Markokou....

  Markokou.... 2nd gear

  En tiedä onko pahasta liika öljy tehostimessa,viisaammat kertokoon.Miksiköhän mittatikku on,jotta ei kai sitä hyvä o täyttää kokonaan.:rolleyes:Mut ajeleepi pitempään juu kun kokonaan täyttää:D
   
  Rotten tykkää tästä.
 4. J.J.

  J.J. 3rd gear

  Ei väliä, saattaa vaan vähän tulla yli.
   
  Jussi289 ja Rotten tykkäävät tästä.
 5. Markokou....

  Markokou.... 2nd gear

  Pitää tilata tota por-15 rust preventive paint himmeää mustaa pohjalle ja pälle vetää himmee musta chassis coat.Sutia meinaan,ruiskusta kun ei ole kokemusta.Olishan tuolla joku combo missä ruikukin mukana.Pitääkö alkaa runkoon ruiskulla harjotteleen :rolleyes:Kattoo kuin laajalta jaksaa hinkuttaa,kun ei mitään puhallus vehkeitä ole.
   
  KajS tykkää tästä.
 6. KajS

  KajS Gearhead

  Se yli täyttö tekee vaan sen, että tulee suurempi lätäkkö auton alle. Kokeilin, kun slanttivanin ohjaustehostin vuoti. Mulla oli helppoo, kun tarvi vain se rattiakselin puolen pikku stefa (jotain 1,5 usd rockautossa) vaihtaa. Voihan se ylitäyttö aiheuttaa painetta, joka pullauttaa tiivisteitä, mutta kun jo vuotaa niin sieltähän se paine pääse pois. Ehjää tehostinta ei ole syytä ylitäyttää, paras pitää siellä cold-viivojen välissä.

  Markokoulle: Hieno hyötyautoprojekti. Täältä maalta seurataan innolla. Varsinkin madallusta...
   
  Rotten tykkää tästä.
 7. Markokou....

  Markokou.... 2nd gear

  Ekat osat tuli jo:) Ma-ti pitäs saada loputkin ja akseli.Sit kiikuttaa laitettavaki/säädettäväksi.Sen kun saa kotiin niin voi alkaa purkaan vanhoja pois.Takapään saan madallettua sitten,mutta etupään kilkkeet tulee vasta 10-11 kuun vaihteessa.Jännä nähdä minkä näkönen on kun takapää pudotettu sen4 tuumaa ja etupää vakio:rolleyes:
   
 8. Markokou....

  Markokou.... 2nd gear

  Kuinkahan paljon eteen joutuu kilkettä uusiin kun navat vaihtaa.Pyörän laakerit ny ainakin samalla laittaa.Saakohan mitään niveliä ehjänä irotettua,vai meneekö kaikki uusittavaksi:rolleyes:
   
 9. speedy

  speedy Gearhead

  Oli kans noita marallusajatuksia, mutta viimeks ku hain polttopuita, niin tuumasin ittelleni, että matalalla autolla ei ois enään ehkä onnistunut, taidan pitää omani vakiona, niin auto toimii paremmin siinä mihin se on tarkoitettu o_O
   
  kapa73 ja rb tykkäävät tästä.
 10. speedy

  speedy Gearhead

  Sain just omaan silveraatoon valmiiksi uuden putkiston, kamat otin Marteliukselta, 2.5" rakennussarja, vaimentimeksi 22" Magnaflow läpivirtaava splitti, 2-1-2 systeemillä, eikä kumise missään vaiheessa, toodella miellyttävä saunti !
   
 11. Markokou....

  Markokou.... 2nd gear

  No tän takapotkun voi madaltaa.Mulla oli Dodge ram 2500 4x4 8l V10 Enkä silläkään koskaan käynyt missään pahassa paikassa.Tosin neliveto oli talvella välillä kiva kytkee,ei tarvinut miettiä että pääsenkö tästä eteenpäin:D
   
 12. Markokou....

  Markokou.... 2nd gear

  Uskallatko sanoo noin hintaa tommoselle.Omassa kyl näyttää putki semmoselta,että pitää koht uusia.
   
 13. speedy

  speedy Gearhead

  Reilu 400e koko setti rahteineen, siihen kuului myös oikeanlaiset riipukkeet ja kunnon klemmarit. Tuo rosterivaimennin on melkein puolet tuosta, mutta on kait ihan laatupönttö :) Takaputket saa joko molemminpuolin, tai sitten molemmat vierekkäin .


  [​IMG]
   
 14. Markokou....

  Markokou.... 2nd gear

  Kiitos.Kuva ei näy.Kyl v8 pitää oikee saundi olla:Dei tämmönen vaimee mikä tos nyt on.
   
 15. speedy

  speedy Gearhead

  Joo en saanu tuota vaimenninkuvaa näkyviin. Mutta, vaikka tuo on läpivirtaava niin käynti on tosi hiljainen, ehkä liiankin :) mutta antaa kyllä taas kierroksilla sellasen matalan komean murinan. Tuon vois kyllä rakentaa edullisemmin ja luultavasti paremman äänen 2-1 systeemillä eli niin,että kahdella sisään, ja vaimentimen 3" lähtöön samankokoinen loppuputki
   
 16. speedy

  speedy Gearhead

  [​IMG]
   
  KajS tykkää tästä.
 17. Markokou....

  Markokou.... 2nd gear

  Joo pit suunnitella kun sinne asti pääsee,tehään nää suunnitellut hommat eka pois.Nytkin jo mopo karannu käsistä:D Täs piruuttaan taas vertaan,esim etupyörän laakerit ja stefa.U...... ja Rockauto,tietää mist taas tilaa jos tarve.88e vastaan 34.64e:eek:
   
  speedy tykkää tästä.
 18. KajS

  KajS Gearhead


  Noista vanhoista osista ei tarvi mörkööntyä, jos niitä on edes jokseenkin hoidettu. Etupään laakerit on hyvä purkaa, puhdistaa ja rasvata. Joten puhdista ne alkuperäiset. Jos niissä lukee Timken, ne on hyvät ;). Ja aina kun ne navat on auki, niin rasvaa lisää ennenkuin laittaa kasaan. Sama päte palloniveliin: jos ne ei oo väljät, niissä on rasvanipat ja joskus on rasvattu, ne alkuperäiset on ihan hyvät. Mulla on ollut vasta kaksi 80-luvun ramvania, mutta kummassakin alkuperäiset alapallot ja alkuperäiset laakerit. Rasvaan (olen ylihuoltaja) kerran kuussa. Etupyörän laakerit avaan kerran vuodessa. Viime keväänä madallusprojektin yhteydessä ne etunavat oli auki ainakin kolme kertaa. Rasvattu on :D.
   
  Powerstroke tykkää tästä.
 19. Markokou....

  Markokou.... 2nd gear

  Joo tutkitaan sitten kun käsiks pääsee.Timken laakereille ton hinnankin katoin,jos joutuu uusiin.
   
 20. Markokou....

  Markokou.... 2nd gear

  Tänään pääsi DHL yllättään,tuli pieni paketti.:D
  [​IMG]
  Voi kun olis akseli jo maalattuna noita odottamassa.
   
  KajS ja palontie tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!