1989 Delco ETR© AM-FM Stereo Radio / Casette Player with EQ

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Vilkuna, 7.7.2012.

 1. Vilkuna

  Vilkuna Gearhead

  Meillä on Vanissa tällainen ja ois pari kiperää kysymystä sen toiminnasta:

  - Kello palautuu aina 1:00, 12:00 tai 19:00, kun käyttää avainta offilla. Kaikkien kytkentöjen pitäisi olla täysin alkuperäiset, joten missä mahtaa olla vika?

  - Radion asema menee myös samalla aina 1404 AM tai 96.1 FM kohtaan ja haluaisin sen olevan aina avatessa 94,3 FM, joten miten toimia?

  - Jos sinulta sattuu löytymään alkuperäiselle paikalle ja look'iin sopiva radio CD-soittimella tahi AUX-liittimellä, niin tökkää YV.
   
 2. Substitute

  Substitute Gearhead

  Re: 1989 Delco ETR© AM-FM Stereo Radio / Casette Player with

  Voiskos tässä olla ongelma siinä radin takana olevassa kaksinaipiasessa lisäliittimessä? Muistelen että kun aikoinaan ´79 Oldsiin asensin Delcon elektronisen soittimen mekaanisen nuppimallin tilalle, ja soitmmien takana olevaan kaksinapaiseen liittimeen piti kytkeä sähkö radion muistia varten. Ja olikohan se liittimen toinen napa valojen himmennin?

  Olisko jollakulla kytkentäkaavioita tai vaikka tietoa tuosta venhemmanmallisella liittimellä (erilliset liittimet) varustetun radion kytkennöistä?
   
 3. Väne

  Väne Gearhead

 4. Vilkuna

  Vilkuna Gearhead

  Re: 1989 Delco ETR© AM-FM Stereo Radio / Casette Player with

  Vika korjaantui yllättävän helposti! Auttoi kummasti, kun vaan laittoi 20A Horn / Dimmer -sulakkeen omalle paikalleen blokkiin... :oops:
   

Kerro tästä muillekin!