1995 suburban ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja corobar, 20.10.2019.

  1. corobar

    corobar 1st gear

    Terve ostin pitkään seisoneen ensinmäisen sähköisen amerikkalaisen. Autossa semmoinen ongelma että kylmänä saattaa lähteä ok käyntiin mutta röpöttää/ pätkii. Kun saa käymään edes jotenkuten aika tehoton ja pätkii yläpäässä. Kuumana saattaa sammua ja ei pommillakaan käyntiin. 3 eri PDM poksia kokeiltu ja kaikilla sama oire. Onko muilla vastaavaa ongelmaa ollut?

    Siirtopumppu uusi ja toimii, 3 eri PDM boksia, uudet dieselit + suodattimet
     
  2. JoRkKiS

    JoRkKiS Gearhead

    Kuulostaa ihan tuon boksin oireilta.
    Ne on aivan varmasti ehjiä mitä olet siihen kokeillut ?
    Meinaan vain, että jos on vain jotain bokseja mistä ei ole tietoa niin hankala sitä sillä on poissulkea varmasti ja käyttää taas aikaansa hukkaan jossain muualla missä ei vikaa ole.
     
  3. corobar

    corobar 1st gear

    Uusia on
     

Kerro tästä muillekin!