2.0JTD virrat häviää pumpulta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja -nikke-, 26.12.2018.

  1. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Sen verran laajalti löytyy tietotaitoa koko merkkikirjosta tältä foorumilta että luultavasti tähänkin joku vastaus saadaan. Auto on siis Fiat Ducato 2002, ja autoa piina sellainen vika että auto sammuu toisinaan kovemmassa kiihdytyksessä. Sen verran jo selvisi että siirtopumppu lakkaa saamasta virtaa silloin kun näin käy. Auto ei lähde heti välittömästi uudelleen käyntiin, vaan noin 1-2min päästä siirtopumppu taas surahtaa virrat päälle kääntäessä ja auto käynnistyy. Oikeen fiksuja kaavioita et Ducaton sähköistä ole vielä löytänyt, mitkä kyllä auttaisi vian metsästyksessä.

    Motonet myy tuollaista ruiskun relettä jota mietin yhdeksi mahdolliseksi vikakohdaksi mutta mistä päin tuo mahtaa löytyä kun ei sattunut silmään?

    https://www.motonet.fi/fi/varaosatuote/481940/667496?ajoneuvo=139
     
  2. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Tarkistappa maajohdot akun/rungon/moottorin väliltä.
    Pistä vaikka lisämaadoitukset, itse käytin kerran käynnistinkaapeleita että sain siirrettyä boxeria. Alkuun katkesi meno kovissa kiihdytyksissä, lopulta ei meinannut saada hiivitettyä takaisin parkkiruutuunkaan. Joskus lähti käyntiin ekalla yrityksellä ja joskus ei.
    Oisko ollut koneen ja rungon välinen maajohto mikä noista pimenee, ulkoisesti näyttää ehjältä.
     
    Muokattu: 26.12.2018
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Vastaavassa hiivatissa oli myös virtalukon pohjan kanssa ropleemia yhdellä tutulla.

    Mites ajonesto vaikka outoa olis katkoa ajossa?
     
  4. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Oletko kolarikatkaisijaa jo kolistellut?
     
  5. Sounderi

    Sounderi 2nd gear

    Ainakin tossa tilanteessa moottori kallistuu,mut saman pitäis tehdä ,jos ryntäyttää paikallaan...?? Ton monitoimi-releen paikka vähä vaihtelee,kuskin puolelta on löytyny ja vänkärin puolelta....
     

Kerro tästä muillekin!