2.-5.7.2009 Alastaro circuit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 19.6.2009.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Tervehdys kaikille,Alastarolla tapahtuu 2.-5.7.2009 EM-osakilpailu jossa ainakin kylän poikia Laitinen -37 pontiacilla ja Koslonen Suzukilla ja korhonen taitaa hääriä Saapolan Pro Mod pilttuussa sekä Siilinjärven oma taxidriver Tossavainen kyyditsee 2paikka draksterillä ihmisiä ja n.35000 muuta ihmistä.Eli 4 päivää vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja tätä ei kannata missata nimittäin poijat ja tytöt vetää tuolla plus 500km/h maaliin,sitä ei näe torin varressa!!!
     
  2. -31

    -31 Gearhead

    Ei taaja männä 500km/h rikki. Top Fuelit ajaa 1000 jalan pätkää Alastarolla. Ajavat todennäkösesti kovemmilla säädöillä ku täyden matkan. Voi pitää motit kivaa päpätystä... USA:ssa on jo vähän aikaa TF ajanu lyhyempää matkaa ja ihan vaan turvallisuus syistä.
     
  3. kuula

    kuula Gearhead

    On se silti aina näkemisen arvosta, vetivät vajjaata eli täyttä.
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Kisat ohi ja omalta osalta kisat päättyivät kolmannen kierroksen harmittavaan 0.001 sekunnin punavaloon ja ukko laulukuoroon.Porukkaa kävi mukavasti Kuopiosta varikolla juttelemassa ja itse kisoissa riitti porukkaa.Seuraava kisa parin viikon päästä Kalajoella jossa mukana Korhosen Pasi Pro Et:ssä,Laitisen Kari Super Pro Et:ssä ja ainakin Koslonen tuolla pyöräpuolella eli tervetuloa taas seuraamaan paikanpäälle kisoja.Terv:Kari Laitinen,Kuopio Ps.KIITOKSIA myös omalle kannustusporukalle joka oli jo kolmannen kerran mukana koko tapahtuman ajan,milloinka OBELIX saa asusteen ja kai se ASTERIX saa myös?Marille kiitokset OBELIXen saparoista!!!
     

Kerro tästä muillekin!