2,5" putkelle...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja textex, 21.9.2009.

 1. textex

  textex 1st gear

  Löytyykö kyseiselle putkelle sopivia pakoputkenpäitä jostain?
  Ei välttämättä tarvi olla mikään blinblig,mutta tyylikästä x2 tai erilaista
   
 2. Belvedereman

  Belvedereman 1st gear

  Itse pähkäilen parhaillaan kanssa saman asian kanssa. Ei meinaa löytyä noin "suurelle" putkelle mitään, kotimaisissa autotarvikekaupoissa on noita putkenpäitä jotka sopii vain putken päähän joka on halkaisijaltaan enintään joku 60 milliä. Tai sitten ne on ihan naurettavan näköisiä/kokoisia/muotoisia tuningkotteroihin tarkoitettuja. Motonetissa oli kyllä yksi aika asiallisen näköinen, tuplaulostulot halkaisijaltaan 3" ja sisäänmenon ulkohalkaisija 64 milliä eli tuo 2,5" pakoputki täytyisi siihen hitsata eli ei mahdu menemään sisään, tais olla ruostumatonta terästä ja OTR logo toisessa ulostulon putkenpäässä, tuotenro 13-6344 ja hinta 44,9euroa kun en osaa linkittää suoraan motonetin sivuilta tähän.
   
 3. jankinnu

  jankinnu 3rd gear

  Motonetistä löytyy kromattuja 2.5" putkia noin metrin pätkinä. Tarkoitettu Pöytätasojen jaloiksi eli niistä pitää rälläköidä se päätylaippa pois. Käviskös semmoset?
   
 4. Verkkis

  Verkkis 1st gear

 5. kananen

  kananen 1st gear

  Lahden kärkkäisellä oli muistaakseni aika montaa mallia.
   

Kerro tästä muillekin!