2.5crd voyager -02 sammuilu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja nv-550, 29.12.2019.

 1. nv-550

  nv-550 Gearhead

  Mistäpäin alkas vikaa kahteleen? 2.5crd voyager -02 sammuu kun painaa kaasun pohjaan,joskus ihan tyhjäkäynnilläkin tekee noin. Hetken päästä lähtee taas käyntiin.Ai niin ja kosla manuaalilaatikolla,jos sillä on merkitystä..
   
 2. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Railin paineet ok?
   
 3. nv-550

  nv-550 Gearhead

  En oo vielä päässy käsiks autoon,tulee vkloppuna tutkittavaks. Tiiän 3 samanlaisesta vaivasta kärsivää ja aattelin että jospa täältä sais ideoita :)
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 4. kuolinpesä

  kuolinpesä Gearhead

  Polttoainesuodatin/polttoainepumppu. Näistä lähtisin liikkeelle. (Eli samoista mitä ylempänä railin painetestillä ehdotettiin)
  Tuleeko vikakoodia?
  Poistuuko vika kun autoa saa käytettyä hetken?
   
 5. nv-550

  nv-550 Gearhead

  Eivät varmaan oo luetuttanu vikakoodeja,sen verran tiiän että Kokkolan Autohuollossa vaihtovat suodattimet. Siellä eivät kerkiä kuin tammikuun puolivälissä vilkasta autoa. Tulevana vkloppuna tuovat tänne sen auton.
   
 6. nv-550

  nv-550 Gearhead

  Vika löyty,moottorin päällä jakotukissa oleva paineventtiilin kara jumitti. Kara irti ja akkuporakoneella pyöritin 600 hiomapaperia vasten. Nätti homma. Kara on niin pehmiää ainetta että oli kulunu vähän "urille". Eikä antanu vikakoodia,auto tieten luuli että sammutettiin tarkotuksella..kai.
  Onhan sillä jo ajettu yli 600tkm,että annettakoon anteeks.
   
  Camino'79 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!