2 gen Camaron kontti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja tähtinenjoni, 25.4.2012.

  1. tähtinenjoni

    tähtinenjoni Gearhead

    -79 Camaron takaluukun jouset ilmeisesti väsyneet, kun luukku ei pysy auki. Voiko jousille (semmoset pitkät tangot) tehdä jotain, vai onko uusinta edessä?
     
  2. testaaja

    testaaja Gearhead

  3. vespa68

    vespa68 Gearhead

    Ei siinä kaasupamppuja oo.

    Joko ne jousen päät on käännetty sinne kireimpään koloseen?
     
  4. tähtinenjoni

    tähtinenjoni Gearhead

    Olivat siinä keskimmäisessä urassa, nostin ylimpään mut ei oikeen vaikutusta. Laitoin nippusiteitä vetämään jousia toisiaan kohti. Nyt pysyy ylhäällä nippanappa. Ei kyl päätä uskalla väliin laittaa, sen verran horjuva rakennelma. Miltäs kuulostas, jos hitsais pyörötankoa siihen jousen kylkeen, niin jäis lyhyemmälle matkalle se jousen vääntymä? On vaan huonoja kokemuksia jousiteräksen työstöstä, aina on kuulunu naps-ääni...
     

Kerro tästä muillekin!