20"kromivannetta käkkylään

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja kauko-63, 8.2.2009.

 1. CH3OH

  CH3OH 1st gear

  [​IMG]


  Kokeile kiillottamalla 8)
   
 2. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  eli maalit pois ja kiilotus, huh huh, yks tuttava teki ko operaation golffiin,
  jotain 5 h / vanne.. onneks ei ehdi :rotfl:

  jos tarpeeks lapsettaa, teen tarraleikkurillan joka ikiseen puolaa kromiset lliekit !!!

  galaxien spinnerihin taidan laitta pienet pikku musta liekit, liikaa kromia vanteissa.. lapsettaaaaa sou wat !

  tuossa hopealla tehdyt pikkuliekit ..
  [​IMG]

  noh hei saahan ne helposti pois myös !
   
 3. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

  Vanteet menettelee, mut kumia sais olla paksummasti. :wink: Vähän pieniltä näyttää kurrat.
   
 4. CH3OH

  CH3OH 1st gear

  Kumit on just sopivat, mutta alusta on hiukan turhan ryhdikäs. Pari tuumaa rennommin voisi ottaa :lol: Noiden "knock-off" spinnerien kutsuminen ko. nimellä saattaa muuten herättää räppipiireissä suurta hämmennystä varsinkin näin otsikoidussa topicissa :rotfl:
   
 5. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  jep jep, siis kumit on 235 -45-17, just niin korkeet ku vakio 5.5J x 14 pyörillä. Madaalus on kanssa ollut mielssäni, mutt myös mr rekisteröinti...
   
 6. kauko-63

  kauko-63 Gearhead

  no niin! rupeshan niitä mielipiteitä tulemaan,ajattelin että 245/40r20 on halkaisialtaan nykyiseen 215/75r15 verrattuna aikalailla sama, oisko tiedossa mitään laskuria missä voisin tämän tarkistaa,jos halkaisija jää vähän pienemmäksi se ei haittaa mutta kasvaa sen ei tarvisi koska en viittis alkaa madaltaa autoa,varsinkaan rälläkällä.
   
 7. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

 8. musse67

  musse67 3rd gear

 9. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  nou hätää, räppipiireissä tätä foorumia ei pahemmin katsota, kuttaperkka uretaani mauttomilla hirvityksillä vaan säälittävillä four bangereilla räppärit kurvailee JOU ! :poff:
   
 10. ohc205

  ohc205 1st gear

  Minkä arvoset tommoset kuvan koottavat BBS vanteet on? Koko taitaa olla 16?
   
 11. kauko-63

  kauko-63 Gearhead

  jep! hyvät oli laskurit 215/75 ja 245/40 on lähes millilleen saman kokoset halkaisialtaan,eli se on hyvä koko auto ei näytä nyt yhtään korkealta ja sit jos nää uudet tulee ni pitäis näyttää sittekään
   
 12. CH3OH

  CH3OH 1st gear

  Noi on 15". kyllä kait niistä nykyään aika järjestään nelinumeroisia pyydetään. En tiedä, maksaako joku. Itse sain omani suht' edullisesti joltain keräilyarvoa tuntemattomalta. Riippuu tietysti paljon kunnosta, leveydestä ja pulttijaosta. 4-pulttiset on kaiketi harvinaisempia, ja siksi hiukan tyyriimpiä.
  [​IMG]
  Tänään sekaan eksyi tiukasta seulonnasta huolimatta italialainen halpakopio. Tuumaa isompikin taitaa olla. OZ racing merkiltään. :rotfl:
   
 13. Tuukka

  Tuukka 1st gear

  Mää oon samaa mieltä. Ei semmosia vanhaan jenkkiin. Jossain tuuning-autossa semmoset menee, mutta tommosessa vanhassa jenkissä parhaan näköset olis vakiokokoiset vanteet ja miljonäärivalkosivut
   
 14. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

 15. kauko-63

  kauko-63 Gearhead

  katsoin videon,suurin osa autoista oli pahasti yliammuttuja mutta olihan siellä muutama todella hyvännäköinenkin auto,vanteet auton tekee 8)
   
 16. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Minuutin jaksoin kattoo... :odroll: V*ttu mitä autojen raiskausta! :mad:
   
 17. kauko-63

  kauko-63 Gearhead

  no niin! tänään kävin kyselemässä vanteita,mikäs cadin pulttijako on rengas kauppias veikkaili että se ois joku 12.7x5 ja keskireikä jotain 70mm paremmin tietävät neuvokaa.
   
 18. retro

  retro Gearhead

  Tuommonen taulukko löytyi googlella: http://www.teufert.net/wheels/bolt-pat.htm Varmaan tuo 5x5" pitää paikkaansa aika hyvin.

  Edit: Onko sulla auto jossain kaukana, selviäähän se mittaamalla, jos vaan pääset auton luona käymään.
   
 19. T.hilter

  T.hilter 3rd gear

  Tuosta ei kyllä toivu ikinä, jopa 100 auton jono ekokikkareita ei näytä yhtä hirveältä. Jotakin hyötyä on niistä übertiukoista laeista, nimittäin nuo eivät menisi kilpiin täällä.
  Taitaa olla tuollaiset 2000-luvun neekerimalleja?
   
 20. RockRock

  RockRock 1st gear

  vanteet

  Ymmärrän jos vanhaan jenkkiin laitetaan ajallisesti classiset chromi vanteet ja kunnon läskit päälle!! Mutta tota blig blingiä en ymmärrä...

  Ette te varmaan mene ostamaan isoäidillekkään pitkävartisia Huora bootseja...
   

Kerro tästä muillekin!