200 4r:n rattaat...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja MK1, 24.5.2020.

  1. MK1

    MK1 Gearhead

    niin,nopeusmittarin ratasparia olisin vailla,mahtaisko tästä maasta löytyä hyllystä keltään?ja se us-partsi on käyty jo,turhaan..31-11 paria olisin vailla.

    -mk-
     
  2. hla

    hla Gearhead

  3. Hupeli

    Hupeli 2nd gear

    GBS nopeusmittari on hyvä vaihtoehto.
    Pitää aina paikkansa oli suhteet miten hyvänsä.
    Kun löytäisi sen r4 aihion vielä jostain minkä rakennuttaa.
    Tuntuu olevan ainakin tällä hetkellä vähissä. Hitsi
     
  4. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Muutama vuos sitten kun ite yritin Suomesta etsiä ja kaikki myi ei oota, niin täältä löyty ja jopa tilas jenkeistä toisen rataan kun ei ollu hyllyssä.
    https://www.jarimaki.fi/
     
  5. rodhot

    rodhot Gearhead

    Pekka Wiik /vaihteistokeskus toimitti mulle rattaat aikoinaan
     
  6. MK1

    MK1 Gearhead

    joo,siis tarkoitus oli sillon toukokuussa kun tätä kyselin että olis jollain "pro"automaatti korjauspajalla ollu hyllyssä kun tarve oli heti,mutta eipä ollu,laitoin sitte askin nippuun vanhoilla että kaveri pääsee ajeleen.
    Tilasin itse rapakon takaa ja ei alkanu kuulumaan,2kk odotin ja otin fyrkat pay palilta takasin kun usps sitä ja cod19 tätä.
    Suomesta löyty kyllä melkein kaikki muu,lock upin ja Sonnaxin billettiservon tilasin ameriikasta jo aiemmin keväällä,neki tuli 3kk japanin kautta samoista syistä,kumma kun fedexillä tuli muuta kamaa viikossa samoihin aikoihin...
     
  7. Hupeli

    Hupeli 2nd gear

    Aihetta sivuuttaen, tuli hankittua 87 Buickin htf laatikko.
    Näissä on nähtävästi kahta eri venttiili järjestelmää.
    Kunpi parempi?
    Kiitos sinne Kellokoskelle jos satut palstaa lukemaan.
     

Kerro tästä muillekin!