2000 chervolet transportin keskuslukon poiskytkentä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja 300 64', 2.3.2006.

 1. 300 64'

  300 64' 1st gear

  eli kun vaihteen laittaa päälle samalla lukot naksahtaa kiinni, mites tuon hienouden mahtaisi saada veks. entä löytyykö jollain takapään tasosäädöltä ja etupyyhin järjestelmästä sähkö kaavioita??
   
 2. buick8791

  buick8791 1st gear

  Moi,

  keskuslukitushommaa on käsitelty täällä aikaisemminkin. Koetapas hakea semmoisen nimimerkin kuin Paukkujupu(muistaakseni) viestejä ja vastauksia niihin.

  Mulla on Buickissa sama systeemi ja kysyn, miksi ne pitäis saada pois toiminnasta? Saahan niitä räplättyä sillä sisäpuolisella kytkimella miten vaan oli vaihde sitten P:llä tai tai jossain muussa asennossa.

  En ehkä ole ymmärtänyt jotakin...
   
 3. 300 64'

  300 64' 1st gear

  se on vaan semmoinen mieltymyts ettei lukot mene itsestään päälle, eikä varsinkaan ajon ajaksi..
   
 4. 4deeSdn

  4deeSdn 1st gear

  Ainaskin ´99 mallista purin sen. Sieltä ohjaamon sulaketaulusta yks sulake pois, ja sitten vaan painetaan sitä oven lukkonappia ja kuunnellaan koodi plinkutuksia ja valitaan oikea.

  En nyt muista ulkoa sulaketta ja koodeja mutta voin viikonloppuna laittaa tarkemmin jollet ole jo saanut apua...

  Meillä taasen ei ole sähköovi toiminut pakkasten jälkeen, oisko siihen apuja?
   
 5. transport01

  transport01 3rd gear

  Kokeile oven ohjelman nollausta käyttöohjekirjan mukaan. Minulla sekosi ohjelma kerran niin, että ettei ovi mennyt auki, eikä kiinni napista. Jotain se yrittti äänestä päätellen ja saattoi avata ovea sen verran, että merkkivalo syttyi, mutta ovi ei varsinaisesti liikkunut.

  Nollaus meni jotenkin tähän tyyliin:
  Ovi kiinni, oven ohituskytkin päälle (sähkötoiminto pois käytöstä) sulake (sama, kuin radiolla) irti vähäksi aikaa (20 sek) Sulake takaisin. Ohituskykin pois päältä. Napista ovi auki. Ekalla kerralla nollauksen jälkeen ei auennut, mutta toisella yrittämällä aukesi ja on toiminut sen jälkeen moitteettomasti.

  Käyttöohjekirjasta löytyy tarkka kuvaus siitä miten tuo tehdään.
   
 6. 4deeSdn

  4deeSdn 1st gear

  Stänk juu! Pitää katsoo käyttiksestä ja kokeilla. Pahus kun ei pääse heti roplaan ku oon täällä "etelässä" töissä ja auto on emännällä Ikaalisissa...
   
 7. 300 64'

  300 64' 1st gear

  koodit olisi kova sana, muistaako kukaan niitä jo nyt?? entä sähkö kaavioita, löytyykö kellään takapään tasosäädöstä??
   
 8. Siska

  Siska 1st gear

  Tässä nyt jonkinlainen ohje sen automaattisen ovilukon purkamiseksi:

  Ensin irrota kojetaulun sulakekeskuksesta sellanen BCM PRGRM-sulake, joka on (ilmeisesti)oikealla ylhäällä. Sitten sulje kuljettajan ovi ja käännä virta-avain ACC-asentoon. Tämän jälkeen kuuluu autosta riippuen 2 tai 4 merkkiääntä.

  Merkkiäänien jälkeen paina keskuslukituskytkimen lock-puolta. Tätä painaessa kuuluu merkkiääniä, jotka siis kertovat mikä toiminto on kyseessä. Toimintoja on kaikkiaan neljä ja jokaista vastaa niin monta merkkiääntä kun on toiminnon numero. Yksi merkkiääni vastaa toimintoa yksi ja tarkoittaa siis, että ko.automaattinen järjestelmä on täysin poiskytketty. Eli valitse tämä ja kierrä sitten avain off-asentoon. Ja sitten vaan sulake takaisin.

  Näin. Se meidän tässä asiassa viisaampi on nyt sitten siellä "etelässä" töissä, joten jos ohje ei tästä aukea tai auta, palataan asiaan viikonloppuna...
   
 9. 300 64'

  300 64' 1st gear

  niin onko niitä kaavioita jollain?? tulisi tosi tarpeeseen..
   
 10. 300 64'

  300 64' 1st gear

  no vielä tyhmä kysymys, missä hel....sä on valojen ja esim pyyhkijöiden releet????
   
 11. 4deeSdn

  4deeSdn 1st gear

  Oisko ne siellä konehuoneen puolella olevassa boksissa? Siinä apumiehen puolella missä on lisä +napa..? En ny muista kun ei ole vielä tarvinu enempää noitten kanssa puljata ja se ohjekirja on edelleen autossa Ikaalisissa. Katton vielä illalla jos et oo ennen apuja saanut.

  Onnistuiko keskuslukon ohjelman purku?
   
 12. transport01

  transport01 3rd gear

 13. 300 64'

  300 64' 1st gear

  keksuslukon sain toimimaan, siis ne koodit, mutta jostain syystä unlock nappi ei enää toimi, kauko-ohjaimella kyllä mutta ovesta ei.

  niin ja niistä pyyhkimistä, tekee kummallisen kevät juhla liikkeen, toimii muuten mutta tihkulla pyyhkimet jää ylöspäin sojottaman.. kumma juttu
   
 14. Jza

  Jza Double Gearhead


  Ominaisuus, ei vika...
   
 15. transport01

  transport01 3rd gear

  Paljonko ne jää ylös?
  Toisen pyyhkijöistä kuuluu jäädäkin tihkulla hiukan ylös. minulla sulan toinen pää menee lasin alareunaan saakka, mutta kärki jää vajaan 10 cm ylös (ei jää näkökenttään). Pyyhkijät menee parkkiasentoon konepellin taakse vasta kun ne laittaa kokonaan pois päältä. Tuossa parkkiasentoon menovaihessa se tekee noita kevätjuhlaliikkeitä :odroll: Alkuun tuo hiukan ihmetytti, mutta nyt siihen on jo tottunut Jos nuo kevätjuhlaliikkeet tehtäisiin joka kerta tihkulla, niin mekanismi kuluisi turhaan.
   
 16. 300 64'

  300 64' 1st gear

  no ne jää hieman hassuun asentoon ylös, mutta pitääkin tarkistaa onko ne edessä, en ole huomannut katsoa
   
 17. Konte

  Konte 1st gear

  Korkeussäädön vermeet on kaikki siellä kompuran ja asentotunnistimen yhteydessä.

  Keskuslukituksen ohjeet saitkin jo, releistä suurin osa on konehuoneen vänkärinpuoleisessa boxissa, osa ratin alapuolella.

  Kannattaa hommata vaikka Haynesin kirja Chevrolet Venturesta (sama auto) niin selviää todella moni asia.
   
 18. 4deeSdn

  4deeSdn 1st gear

  :D No niin. nyt skulaa taas sähköovi! Kiitti neuvoista, toivottavasti voidaan taas auttaa muita vuorostamme.

  Tuohon vaivaan auttoi tosiaan se että kytki toiminnon pois päältä ja otti moottoritilan sulakerasiasta sulakkeen 29 (radio yms.) hetkeks pois ja takaisin paikoilleen. Käyttöesto pois päältä ja voilá, toimii! :D
   

Kerro tästä muillekin!