2002 silveradon renkaat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Blue-berry, 8.6.2021.

 1. Blue-berry

  Blue-berry 2nd gear

  Moro

  Pitäisi kyseiseen kulkineeseen uutta kumia hankkia. Nykyiset on 285/70r17 rotivat. Ja meinasin tilalle 33*12,5 kurakumeja. Onko tietoa että mahtuuko pyörimään hyvin alla. Myös kääntyessä. Ei viitsisi ostaa settiä ja testata. Käy vielä kalliiksi.
   
 2. Artsi Bunker

  Artsi Bunker 2nd gear

  Eikös noi ole lähes saman korkuiset ja vain 3 senttiä leveämmät. Pyörittele rattia ja mittaile mitä jää löysää, käytä vaikka ristiriipunnassa. Sopimiseen kun vaikuttaa korotukset ja vanteet.
   
 3. Luoppis

  Luoppis 3rd gear

  Nykyiset renkaat on laskennallisesti 32,7" korkeudeltaan eli 33 tuumasilla joudut miettimään lähinnä että tekeekö renkaiden nurkkien kanssa tiukkaa.
   

Kerro tästä muillekin!