2002 Silveradoon takasumari?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja umpio, 27.10.2015.

  1. umpio

    umpio 3rd gear

    Pitäisi tuollainen värkätä. Onko omakohtaisia kokemuksia kellään, miten olette tehneet? Itse ajattelin ottaa virran ryöstäjällä etusumareitten piuhasta (kunhan sen löydän). Olisi katkaisija valmiina... Vai mitenkäs tuossa käy, jos sitten joskus asennan etusumarit?
     
  2. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ihan asentamalla takasumuvaloksi hyväksytty valaisin takapuskurin alle, huomioiden näkyvyyssäännöt ja kytkemällä niin että palaa sekä lyhyillä, että pitkillä, pelkillä parkeilla ei saa palaa... Ja pitää olla merkkivalo (mieluummin oranssi)!
     
  3. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Itse otin etusumareilta sen sähkön takasumareille 2003 silveradossa. Ostin käytetyt "eu" takavalot joissa on sumarin lampulle paikka. Nippelitepollakin taisi olla noita takavaloja.
     
  4. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!