2002 trailblazer mittaristo pimenee välillä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja ml75, 6.12.2011.

 1. ml75

  ml75 1st gear

  Onko kellään kokemusta/tietoa mistä vois johtua kun kaikki mittarit pimeenä.
  taustavalot syttyy kuitenki ja saattaa mittaristo herätä vähän ajan päästä ittekseen henkiin. Sulakkeet oon kattonu konehuoneesta. Löytyskö keltään sähkökaaviota?
   
 2. jp_olli

  jp_olli Gearhead

  Laitappa kuva mittaristosta. Varaosia on Chevyn mittareihin jonkin verran, vuosimalli vain arveluttaa...

  Korjausta on tullut harrastettua 2003-2006 mittareihin, joissa on vastaavaa vikaa ollut tai viisarin / viisarien toimimattomuutta.
   
 3. pannupää

  pannupää Gearhead

  TrailVoy -sivustolla on keskustelua aiheesta. Ei ihan ensimmäinen TB jossa tätä vaivaa.. itsellä samanlainen laite, toistaiseksi ongelmitta. Tsekkaa tosiaan tuo jenkkisivusto, siellä on paljon kaikenlaista hyödyllistä.
   

Kerro tästä muillekin!