2003 SAC Autorama -- World`s Most Beautiful Custom

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Eyetech, 7.11.2003.

  1. Eyetech

    Eyetech Gearhead

  2. cubic_inch

    cubic_inch 1st gear

    siis häh???????
     
  3. Jas

    Jas Gearhead

    Ai tuoko on se kaunein..??!
    Taitaa olla joku ihan ite vanerista ja kakkosnelosesta "muotoillut"..
     
  4. menu*

    menu* Gearhead

    No olisko tuo sitten jo nostalgiashowauto-osastoa?
    Tuosta keulaosasta tulee tosiaan mieleen että on keulakolarin jälkeen tehty dx corollan etuvaloista, grilliritilästä ja suorasta pellistä uusi. Katosta ja keulasta on vaikea keksiä kovin paljon yhteistä.
    Mutta poikkeaahan tuo päivän näyttelykaluston "massasta"? Sopisi hyvin kulkimeksi vaikka johonkin 70-lukuiseen supersankari sarjakuvaan.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: menu* 2003-11-07 12:30 ]</font>
     
  5. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Henkilö kohtaisesti pidän kauniinpana 49-51 Mercurya ja saman ikäistä Foordia, Myös 50 luvun Buickit ja Käkkylät ovat paljon kauniinpia kuin tuo kirveellä veistetty.
     
  6. HerkkuJerkku

    HerkkuJerkku Gearhead

    Ei saatana...
     
  7. B1

    B1 1st gear

    ruma kun faan........................
     
  8. Karva

    Karva Gearhead

    Harvoin on noin ala-arvoisen näköinen hirvitys näkyny voittajien listalla ...


    Tossa ei ole kertakaikkaiaan mitääm, ei tyyliä, ei jippoja ... ei niin mitään muuta kuin kaikissa suhteissa epäonnistunut ... onko toi nyt olevinaan niitä tuning / custom tyylisuuntien yhdistäjiä, joka tapauksessa se on surkeasti epäonnistunut ...

    :-o :-o :-o
     
  9. herrakani

    herrakani 1st gear

    Aika hieno härveli. Tulee mieleen sen yhden kundin farmari. Ensinäkemä on kyllä kieltämättä että yök ja että mitä ja miksi..
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Sehän on melkein yhtä hyvä kuin suomikustomit.
     
  11. platuart

    platuart Gearhead

    Se on Amerikkaa poijjaat! En yhtän ihmettele, kun eurooppalaiset ovat sitä mieltä, että suomalaisilla kustom-hepuilla on tyylitajua...
     
  12. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Nätti kun sika pienenä...
     
  13. mercuryblues

    mercuryblues 1st gear

    Tein sen itse.....
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jenkeillä on maku sormessa ja sormi kyynärpäätä myöten perseessä:)
     
  15. DeS

    DeS Gearhead

    Kukin tyylillään........... kait se on tekijänsä (ja tuomarien) mielestä hieno ei mun mielestä
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jenkeissä on monissa eri näyttely(-"rengas")-organisaatioiden näyttelyissä sellainen pisteidenlaskukäytäntö että kaikista kustomointimuutoksista saa pisteitä radical custom-luokissa. Se meinaa sanoa sitä että muutoksia tehdään ihan vain ja ainoastaan muutosten tekemisen vuoksi. Vaikka sitten onnistunut tehtaan muoto korvattaisiin kirveellä veistetyllä. Mahdollisimman paljon muutospisteitä (+ muutosten laatupisteitä) saanut voittaa vaikka auto olisi liikojen muutosten jäljiltä kuinka saakelin ruma tahansa.

    Traditionalistit eivät tietty vie autojaan näytille noihin "virallisiin" eri kilpailevien show-organisaatioiden taviksille suunnattuihin ajettava-piano-näyttelyihin. Kustom-äijille on omat areenansa. Onhan suomessakin vieraillut jenkki"kustomeita" joissa on muuteltu tehtaan jäljiltä onnistuneita linjoja muutospisteiden keruun "pakottamana". Tuskin tuollainen "jokakohtaapitäämuuttaaetsaapoitseja"-paska pärjäisi rahastus-show-organisaatioden ulkopuolisissa lifestyle-harrastajien erikoisnäyttelyissä.
     
  17. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Mulla on jokunen France Custom lehden numero, niissä olevat teokset ovat miltein pahempia kuin tuo edellä mainittu. Arvatkaapa saiko nauraa ranskan poikien teoksille.
     

Kerro tästä muillekin!