2019 Tapahtumat PORI ja lähialueet.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja NonSenCe, 24.2.2019.

  1. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    14.9 Rauma Autumn Cruising. noin klo.17.30 Karin paikoitusalue. Lähtö klo.18.00. Ensin kaupungin kiertoa josta ajetaan Unajaan, Tapiolan talolle.
     
  2. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    Pori pe 27.9 klo 18

    Satakunnan Mobilistien ajokauden päätös kokoontuminen "jokiparkissa" eli ex-asuntomessualueen parkkipaikka.

    (normaalistihan nää kokoontumiset ovat maanantaisin mutta tää syksyn viiminen virallinen on nyt perjantaina)
     
  3. Mietein PE että minne Rodin nokan kääntäisi Lauantaiaamuna.
    Platu oli ed. vkl Emolahti meetingissä kehunut tätä Anchors & Motors -tapahtumaa ja sinne sitten päätin mennä.

    Täytyy antaa täydet 10pistettä. Järjestäjät oli ystävällisiä, ilmainen tapahtuma, hyvää meininkiä, hyviä myyjiä, vaihtuva kalusto non-stoppina ja paikka oli ihan järjettömän hieno. Tapahtumassa pitää olla tunnelma ja voin sanoa että suurimmassa osassa tapahtumaa sitä ei vain ole. Tässä tapahtumassa oli mahtava ympäristö joka tekee osaksi sitä fiilistä. Toinen huippupaikka on jäänyt mieleen Big Wheels , Pieksämäki

    Aulis
     

Kerro tästä muillekin!