2020 drag race kausi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 1.1.2020.

  1. Buick462

    Buick462 Gearhead

    Mahtavaa Suomi, rupee oleen kiihdyttelyt kiihdytelty.
     
  2. pile

    pile Gearhead

    Ei todellakaan. Pientä jumppaa vain aiheuttaa järjestäjille.
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Jos ollaan tarkkoja niin paikan omistajan hommia kyseessä.Elämme jännittäviä aikoja.
     
    pile tykkää tästä.
  4. Kylmit

    Kylmit 2nd gear

    Surullista näissä kaikissa tapauksissa on se että valittajille ym mielensäpahoittajille annetaan Suomessa iso valta vaikeuttaa muiden liiketoimintaa ja elämää. Etenkin tässä tapauksessa kun kyseisellä tontilla on huudatettu vuosikymmeniä Miggejä ja Drakeneja ja Migit tuntien, maaperässä on satoja kuutioita jo valmiiksi kerosiinia. Kukaan nähnyt kun Miggiä tankataan ja seisoo tankit täynnä platalla ;)

    enkä tiedä miten tämä liittyi mihinkään, piti päästä vain itkemään netissä:D
     
    supo tykkää tästä.
  5. TimeMachine69

    TimeMachine69 2nd gear

    Hä? En ole nähnyt. Ei kai ne vuoda samalla lailla kuin letukat? Vai roiskuuko sitä petrolia ympäriinsä ja moottori käynnistetään vasta kun näkyviä lätäkköjä ei enää ole?

    Itse asiaan liittyen, että vasta taistelu hävitty, sota on vielä kesken - jos nyt edes tuollaista kielikuvaa viittii käyttää. Tätäkään asiaa en tunne yhtään mutta toivotaan valitusluvan heltiävän ja sitten varmaankin rukkaavat niitä melupäivien määrää. Vähän toki oudoksuttaa miksei mennyt sellaisenaan läpi mutta ehkä ne siellä päättävissä elimissä vain haluavat ohjata luvan laajuuden sellaiseksi kuin oikea käyttö on.
     
  6. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Oma kokemus kotimaisten virkamiesten kanssa asioidessa on se, että mikään hakemus ei mene sellaisenaan läpi, vaan se käsittely ja syynääminen kestää niin kauan että sieltä löytyy jotain korjattavaa/muutettavaa. Jos ei löydy niin se keksitään ja luotetaan siihen ettei ihmiset jaksa tapella.
     
  7. GS

    GS Gearhead

    Tämä tietenkin antaa kontekstia sille, kuinka vaikeaa tänä päivänä olisi rakentaa kokonaan uutta moottoriurheiluun tarkoitettua rata-aluetta suomessa. Pikkuisen tämä oli odotettavissakin, erityisesti nykyisten melurajojen osalta, mutta toivotaan nyt että myös luvanhaltija ymmärtäisi hankkeen taloudelliset näkökulmat. Kalliiksi sekin tulee jos koko alue jää käyttämättä ja laitetaan purkuun/puhdistukseen.
     
  8. Kylmit

    Kylmit 2nd gear

    :D
    Aiheen vierestä menee, mutta kyllä, MIG 21 vuotaa kuin saavista kaataisi kun se tankattiin täyteen. Ni lähinnä huvittaa nämä nykyiset kettutyttöjen ympäristönluvat Kauhavalla. Eiköhän vahingot oo jo maaperässä :D
     
  9. GS

    GS Gearhead

    Näissä ympäristöluvissa tämän tyyppisille alueillle on kuitenkin pointtina se että toiminta/aktiviteetit alueella saa jatkua toistaiseksi. Eli niin kauan kun nykyinen saastumisen taso ei leviä, eikä aiheuta välitöntä haittaa ympäristölle, alueella voidaan toimia siihen asti kun toimintaa on. Alue menee siis puhdistukseen heti kun alueen infra ei enään ole käytössä. Kaikki toiminta mikä saastuttaa aluetta lisää, on poikkeuksetta kaikissa myönnetyissä ympäristöluvissa kielletty. Eli se mitä on tapahtunut ennen, ei enään oikeuta eikä anna oikeutusta tähän päivään.
    Nythän tässä ilmeisesti on kyse enemmän melurajoista kuin maankäytöstä, mutta niitäkin kuitenkin sovelletaan tähän päivään, ei siihen mitä alueella on joskus aiemmin ollut.
     
  10. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    "MIG 21 vuotaa kuin saavista kaataisi kun se tankattiin täyteen. " .... Kauhavalla ei ole MiGejä käynyt kuin satunnaisesti. Saab Safiria, Vinkaa, Hawkia yms muuta "koulutuskonetta" siellä on pörrännyt :p
     
  11. Pitkä prosessi vaikka valittajia olisi vain se +70v seinäjokinen "harrastelijakirjailija", joka on ollut esillä tässä valitushommassa esittelykokouksesta lähtien. Vaasan Hallinto-Oikeuteen (tai mikä se nyt on) menee ja kestää, se on varma. Alastaron lupa-asiatkin venyi siellä vaasan jutuissa vuosia... Yhteiskunnan rahoilla voivat valittaa nämä elämäntapavalittajat, sehän me tiedetään. Harmi.

    Jatkuuko nyt kauhavalla nämä Top Secret treeniajot?
    Ketä siellä saa ajaa? pyöriikö sama piiri kuin viimes vai onko joku uusi päässyt mukaan "toppen" porukkaan? Pankaa nyt päivämääriä tänne niin voi mennä istumaan katsomoon ja juomaan termarikaffet , turvavälillä tietenkin.
     
    Kylmit tykkää tästä.
  12. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Juurikin näin.

    Ja "valtionsalaisuudesta seuraavaa" top secret treeniajoa olisin minäkin mielelläni mennyt ihmettelemään jos kunnioitettu sisäpiiri olisi rahvaan mukaan päästänyt katsomoon. Taitaa olla vaan niin sisäpiirin juttu ettei normi rivikatsojia kaivata rasitteeksi.
     
  13. MaxDura

    MaxDura Gearhead

    Ei kai sitä yleisöä oikein voi paikalle kutsua jos on koronarajoitukset päällä valtion taholta.
    Se lienee olisi taas ylimääräisten ongelmien kerjäämistä.
     
    Mikkis, jknR, MJF ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  14. tmu

    tmu 2nd gear

    Onneksi kuitenkin paikalle oli eksynyt kourallinen pilkkireissulla olleita valokuvaajia etelästä niin saatiin näistäkin kemuista kuva- ja videomateriaalia näytille. Parempi sekin kuin ei mitään, kai.
     
    three hundred ja Araldite73 tykkäävät tästä.
  15. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear

    Eikö näihin valituksiin saatas millään joku 2000 eur maksu,joka palautetaan,jos valitus menee läpi? Nykyisellä menolla joka asiaan löytyy valittaja,ei auta vaikka nuo radat vietäs Lapinerämaahan,kohta joku vaeltaja ilmestyy paikalle ja kas...äkkiä kotiin netin ääreen tekemään valitusta,kun täällä kuuluu enemmän,kuin sääskien ääni.
    Lähimpään asutukseen matkaa 70 km.
    Vittu,että Suomi on paska maa.
     
    Kylmit tykkää tästä.
  16. jknR

    jknR Gearhead

  17. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Melkoinen ohjelma NHRA:n pojilla, kausi alkaa 11. Heinäkuuta ja päättyy marraskuun 15.
    17 kisaa eli joka viikonloppu yksi. Kaksipäiväisiä kisoja, lauantaina 2 lajittelurundia ja su pudotus.
    Huhhuh sanoisin.
     
    jknR tykkää tästä.
  18. supo

    supo Double Gearhead

    Odotellaan rauhassa AKK:N linjaveto 16.6 niin saadaan taas faktatietoa ajohommista tälle kaudelle sm-kisoista.Luulen että ajamme yhden Kauhavan yökisan ja Finaalikisa Motoparkissa syyskuun alussa,tosin kesäkuun lopussa 3 päivän testipäivät varmasti täyttää varikon.
     
    jknR tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!