2020 drag race kausi

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 1.1.2020.

 1. Buick462

  Buick462 3rd gear

  Mahtavaa Suomi, rupee oleen kiihdyttelyt kiihdytelty.
   
 2. pile

  pile Gearhead

  Ei todellakaan. Pientä jumppaa vain aiheuttaa järjestäjille.
   
 3. supo

  supo Gearhead

  Jos ollaan tarkkoja niin paikan omistajan hommia kyseessä.Elämme jännittäviä aikoja.
   
  pile tykkää tästä.
 4. Kylmit

  Kylmit 2nd gear

  Surullista näissä kaikissa tapauksissa on se että valittajille ym mielensäpahoittajille annetaan Suomessa iso valta vaikeuttaa muiden liiketoimintaa ja elämää. Etenkin tässä tapauksessa kun kyseisellä tontilla on huudatettu vuosikymmeniä Miggejä ja Drakeneja ja Migit tuntien, maaperässä on satoja kuutioita jo valmiiksi kerosiinia. Kukaan nähnyt kun Miggiä tankataan ja seisoo tankit täynnä platalla ;)

  enkä tiedä miten tämä liittyi mihinkään, piti päästä vain itkemään netissä:D
   
  supo tykkää tästä.
 5. TimeMachine69

  TimeMachine69 2nd gear

  Hä? En ole nähnyt. Ei kai ne vuoda samalla lailla kuin letukat? Vai roiskuuko sitä petrolia ympäriinsä ja moottori käynnistetään vasta kun näkyviä lätäkköjä ei enää ole?

  Itse asiaan liittyen, että vasta taistelu hävitty, sota on vielä kesken - jos nyt edes tuollaista kielikuvaa viittii käyttää. Tätäkään asiaa en tunne yhtään mutta toivotaan valitusluvan heltiävän ja sitten varmaankin rukkaavat niitä melupäivien määrää. Vähän toki oudoksuttaa miksei mennyt sellaisenaan läpi mutta ehkä ne siellä päättävissä elimissä vain haluavat ohjata luvan laajuuden sellaiseksi kuin oikea käyttö on.
   
 6. Oma kokemus kotimaisten virkamiesten kanssa asioidessa on se, että mikään hakemus ei mene sellaisenaan läpi, vaan se käsittely ja syynääminen kestää niin kauan että sieltä löytyy jotain korjattavaa/muutettavaa. Jos ei löydy niin se keksitään ja luotetaan siihen ettei ihmiset jaksa tapella.
   
 7. GS

  GS Gearhead

  Tämä tietenkin antaa kontekstia sille, kuinka vaikeaa tänä päivänä olisi rakentaa kokonaan uutta moottoriurheiluun tarkoitettua rata-aluetta suomessa. Pikkuisen tämä oli odotettavissakin, erityisesti nykyisten melurajojen osalta, mutta toivotaan nyt että myös luvanhaltija ymmärtäisi hankkeen taloudelliset näkökulmat. Kalliiksi sekin tulee jos koko alue jää käyttämättä ja laitetaan purkuun/puhdistukseen.
   
 8. Kylmit

  Kylmit 2nd gear

  :D
  Aiheen vierestä menee, mutta kyllä, MIG 21 vuotaa kuin saavista kaataisi kun se tankattiin täyteen. Ni lähinnä huvittaa nämä nykyiset kettutyttöjen ympäristönluvat Kauhavalla. Eiköhän vahingot oo jo maaperässä :D
   
 9. GS

  GS Gearhead

  Näissä ympäristöluvissa tämän tyyppisille alueillle on kuitenkin pointtina se että toiminta/aktiviteetit alueella saa jatkua toistaiseksi. Eli niin kauan kun nykyinen saastumisen taso ei leviä, eikä aiheuta välitöntä haittaa ympäristölle, alueella voidaan toimia siihen asti kun toimintaa on. Alue menee siis puhdistukseen heti kun alueen infra ei enään ole käytössä. Kaikki toiminta mikä saastuttaa aluetta lisää, on poikkeuksetta kaikissa myönnetyissä ympäristöluvissa kielletty. Eli se mitä on tapahtunut ennen, ei enään oikeuta eikä anna oikeutusta tähän päivään.
  Nythän tässä ilmeisesti on kyse enemmän melurajoista kuin maankäytöstä, mutta niitäkin kuitenkin sovelletaan tähän päivään, ei siihen mitä alueella on joskus aiemmin ollut.
   
 10. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  "MIG 21 vuotaa kuin saavista kaataisi kun se tankattiin täyteen. " .... Kauhavalla ei ole MiGejä käynyt kuin satunnaisesti. Saab Safiria, Vinkaa, Hawkia yms muuta "koulutuskonetta" siellä on pörrännyt :p
   
 11. Pitkä prosessi vaikka valittajia olisi vain se +70v seinäjokinen "harrastelijakirjailija", joka on ollut esillä tässä valitushommassa esittelykokouksesta lähtien. Vaasan Hallinto-Oikeuteen (tai mikä se nyt on) menee ja kestää, se on varma. Alastaron lupa-asiatkin venyi siellä vaasan jutuissa vuosia... Yhteiskunnan rahoilla voivat valittaa nämä elämäntapavalittajat, sehän me tiedetään. Harmi.

  Jatkuuko nyt kauhavalla nämä Top Secret treeniajot?
  Ketä siellä saa ajaa? pyöriikö sama piiri kuin viimes vai onko joku uusi päässyt mukaan "toppen" porukkaan? Pankaa nyt päivämääriä tänne niin voi mennä istumaan katsomoon ja juomaan termarikaffet , turvavälillä tietenkin.
   
  Kylmit tykkää tästä.
 12. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Juurikin näin.

  Ja "valtionsalaisuudesta seuraavaa" top secret treeniajoa olisin minäkin mielelläni mennyt ihmettelemään jos kunnioitettu sisäpiiri olisi rahvaan mukaan päästänyt katsomoon. Taitaa olla vaan niin sisäpiirin juttu ettei normi rivikatsojia kaivata rasitteeksi.
   
 13. MaxDura

  MaxDura 3rd gear

  Ei kai sitä yleisöä oikein voi paikalle kutsua jos on koronarajoitukset päällä valtion taholta.
  Se lienee olisi taas ylimääräisten ongelmien kerjäämistä.
   
  Mikkis, jknR, MJF ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 14. tmu

  tmu 2nd gear

  Onneksi kuitenkin paikalle oli eksynyt kourallinen pilkkireissulla olleita valokuvaajia etelästä niin saatiin näistäkin kemuista kuva- ja videomateriaalia näytille. Parempi sekin kuin ei mitään, kai.
   
  three hundred ja Araldite73 tykkäävät tästä.
 15. Vallu 426

  Vallu 426 2nd gear

  Eikö näihin valituksiin saatas millään joku 2000 eur maksu,joka palautetaan,jos valitus menee läpi? Nykyisellä menolla joka asiaan löytyy valittaja,ei auta vaikka nuo radat vietäs Lapinerämaahan,kohta joku vaeltaja ilmestyy paikalle ja kas...äkkiä kotiin netin ääreen tekemään valitusta,kun täällä kuuluu enemmän,kuin sääskien ääni.
  Lähimpään asutukseen matkaa 70 km.
  Vittu,että Suomi on paska maa.
   
  Kylmit tykkää tästä.
 16. jknR

  jknR Gearhead

 17. Buick225

  Buick225 Gearhead

  Melkoinen ohjelma NHRA:n pojilla, kausi alkaa 11. Heinäkuuta ja päättyy marraskuun 15.
  17 kisaa eli joka viikonloppu yksi. Kaksipäiväisiä kisoja, lauantaina 2 lajittelurundia ja su pudotus.
  Huhhuh sanoisin.
   
  jknR tykkää tästä.
 18. supo

  supo Gearhead

  Odotellaan rauhassa AKK:N linjaveto 16.6 niin saadaan taas faktatietoa ajohommista tälle kaudelle sm-kisoista.Luulen että ajamme yhden Kauhavan yökisan ja Finaalikisa Motoparkissa syyskuun alussa,tosin kesäkuun lopussa 3 päivän testipäivät varmasti täyttää varikon.
   
  jknR tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!