235/60/15 Nankang, Cooper, Hercules, Maxxis vai General nakit Firebirdiin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja miky, 2.4.2016.

  1. MS73

    MS73 3rd gear

  2. Hellfirebird

    Hellfirebird Gearhead

  3. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Kallistunut on Cooperitkin 1001 renkaissa. Hetki sitten oli vielä n. 110€ kappale tuo 295/50.

    Nankangin 295/50 toimii itsellä mukavasti takana katurenkaana, ominaisuudet riittää hyvin suomen nopeusrajoituksille (ja sutii joka vaihteen ja ylikin tuon rajoituksen, joten kalliimpia ei viitsi ostaa). Radalla ja tositoimissa on sitten ihan eri pyörät alla.
     
    Muokattu: 21.4.2016
  4. KajS

    KajS Gearhead

    Ei ole kokemusta jenkin alla, mutta meidän kylän pojat on menestyksekkäästi käyttäneet XR-611:sia esim. 140Y Datsunissa (equipped w. Toyota 4A-GE). Pito-ominaisuuksiensa vuoksi soveltuvat hyvin vähätehoisempaan autoon driftingtarkoituksessa jo uutena.

    Nankang on Taiwanilainen firma, jolla on vuosikymmeniä vanhat perinteet renkaanvalmistuksessa.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Nankang_Rubber_Tire

    Yksi hyvä budjettimerkki on Goodride, pyöreät ja mustat. Ehkä hiukka äänekkäät, mutta ei kulu. Toimii Dodge Ram Vanissa, jossa elopainoa yli kaks tonnia ja tehoa melkein yli 100 heppaa. Drifting onnistuu noillakin vaikka paikallaan lumella, vaikka renkaassa on M+S-merkintä.

    Kaukoitärenkaat on ihan varteenotettava vaihtoehto. Ne ei oo Nokian tai Continentalin kaltaisia testivoittajia, mutta hinta ja kestävyys on kohdallaan. Olen mondeossakin käyttänyt vain Hankookeja, Yokohamoja ja Kumhoja. Ei tarvi yhden sesongin jälkeen vaihtaa loppuunkuluneita tonnin renkaita uusiin, kun koko satsin vaikka 18":sia saa 300 €:lla.
     
  5. mopar383

    mopar383 1st gear

    Nankang on Taiwanilainen rengas. Itse ostin kyseiset Toursport 611 ja hyvin pyörii ja pitää(liian vähän voimaa). On hiljainen ja hieno kuvio jos se nyt jotain merkitsee. Sateellakin löytyy pitoja. Koko 235/60 15 ja maksoi alta 150e pari.
     
  6. TheVille

    TheVille 1st gear

    Toiseen ketjuun jo kirjoitinkin, että sain brittilästä 235/60R14 Herculekset ja 195/70R14 Galaxy Unistarit valkokirjaimineen kotiinkannettuina hintaan £446,- eli noin 570 eurolla. North Hants Tyres löytyi mm. eBaystä, asiakaspalvelu toimi loistavasti, rahti kesti noin viikon ja nyt renkailla on ajettu ensimmäiset 20km ja kaikki näyttäisi olevan mallillaan. Jännityksellä sitten odotellaan kuinka ilma pysyy renkaissa pitemmän päälle, rengasliikkeen kaveri mainitsi että tuollainen 30+ vuotta vanha aluvanne saattaa sopivasti hapetuttuaan päästää hyvinkin ilmaa sieltä renkaan ja vanteen kontaktipinnan välistä..
     
  7. 69

    69 Gearhead

    250e 2kpl 225/70-14
     
  8. miky

    miky Gearhead

    Missä nuo sinun Herculekset on tehty?

    Itse ostin myös Hercules HP 4000:t. Nämä on tehty Meksikossa.
     
  9. Hellfirebird

    Hellfirebird Gearhead

    made in usa - lukee noissa... tällä viikolla vasta pääsee testaa mite rullaileevat
     

Kerro tästä muillekin!